Greenpeace oikealla asialla

Nyt näyttää siltä että positiivista energia uhkuvassa yhteiskunnassamme muutama niuho on saanut herneen nenäänsä  tuhmaksi leimatun Greenpeacen toiminnasta. Kysymys on ydinvoimasta ja Greenpeacen kampanjasta ydinvoimaa vastaan. Kampanja käynnistyy täydellä höyryllä vasta syksyllä, mutta nyt jo on tihkunut tietoja nenännyrpistelijöille.

Kitinä ja vitinä on syntynyt siitä, että  Greenpeacen miehet lähettelevät 600 euron laskuja!? Melkoista uuslukutaidottomuutta tai ainakin pelottavia puutteita lukemisen ymmärtämisessä on nyt  ilmennyt henkilöillä, jotka laillisuuden nimissä repäisevät vaatteensa ja ripottelevat tuhkaa päähänsä. Hätä ei ole tämän näköinen, hätä on punainen ja pyöreä! (Sananlasku). Vähälläkin järjellä pitäisi kyllä ymmärtää, että lasku on vain vitsikäs tapa vastustaa ydinvoimaa. Siinä osoitetaan ydinvoiman kalleus.

Tämä “lisälasku ydinvoimasta” tulee kampanjakirjeen mukana. Eikä tyhmällekään käy mitenkään. Yritäpä nyt maksaa sillä jotakin: ei onnistu. Ei ole maksun saajaa (oma sähköyhtiösi), ei pyydetä pankkitilisi numeroa, laskun summa on kohtalaisen iso eli 600 euroa jne.  Viimeistään silloin, kun lukee seuraavan tekstin, soi normaaliälyisen päässä jokin kello:

TVO
Riippuvuutemme pieleen menneestä Olkiluodon ydinvoimalahankkeestamme maksaa suomalaisille sähkön käyttäjille yli 3 miljardia euroa sähkön korkeampana hintana. Perimme osuuteemme näin etukäteen.
Kiitos kun käytät ydinvoimaa!

Ylimääräinen lasku viivästyksestä 2009-2012              600 euroa

Olkiluoto 3:n mahdollinen viivästyminen entisestään saattaa jatkossakin tuoda kuluttajille ylimääräisiä kustannuksia. Mikäli saamme luvan rakentaa kuudennen ydinvoimalan, luotamme siihen, että suhtaudutte myös siihen ymmärtäväisesti.

Greenpeace käynnistää kampanjaa, jossa herätellään kansanedustajiamme sekä muistamatonta  ja valehtelusta epäiltyä pääministeriämme. Suurin osa kansastahan vastustaa ydinvoimaa.

Mainokset

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläinen, eläkeläiset, mynämäki, politiikka, sano suoraan, yhteiskunta. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Greenpeace oikealla asialla

 1. Kaisa-Maria sanoo:

  Olen aina ollut sitä mieltä, että Greenpeace on pelkkä harhautuneen paskiaisjoukon ylläpitämä turha sirkus. Siihen on houkuteltu kaikki järjellisiin hommiin kykenemättömät hurmahenkiset hyväuskoiset!
  Totta kai OL 3-projekti on eräs epäonnistuneimmista hankkeista koko maailmassa. Tuskin se koskaan tarkoituksenmukaisella tavalla onnistuukaan.
  Edelliset voimalat rakennettiin enimmäkseet suomalaisvoimin ja homma onnistui!
  Ainoa taho, joka koko hommasta hyötyy on Lidl, jonka pullonpalauskapasiteettikin on täysin perseestä!
  Pääministeristä sanoisin, että Vanhanen alkaa jo olla ihan vaihtokamaa. Tilalle pitäis saada joku uusi valehtelija.

  • hymyilevä eläkeläinen sanoo:

   Kaisa-Maria, ei Greenpeace ole harhautunut paskiasjoukko, ei. Sinä et ymmärrä nuorisoa, juuri sinunkaltaisesi opettajayrmyt saavat nuorison koulussakin riehaantumaan. Kaikki yli 50-vuotiaat opettajat eläkkelle ja nopeasti!

 2. maria sanoo:

  Greenpeace ei todellakaan ole ”pelkkä harhautuneen paskiaisjoukon ylläpitämä sirkus”. Menetelmiä voi ja saa arvostella, mutta ehkä noin tuhannen vuoden kuluttua nähdään , kuka on ollut paskiainen.
  Vai onko niin, että kaikki opponoiva kommentointi älytöntä energian hassausta ja kallioiden kätköihin piilotettujen aikapommien ”vaarattomuutta” kyseenalaistava taho on aina se hihhuli ja ylimielinen, kerskakulustusta ruokkiva SAMPO ja sen seppoilmariset niitä kumarrettavia ja palvottavia tahoja…tai jotain…

  Pahimmanlaatuisia sirkuspellejä ovat reinotossuissaan hiihtelevät jees-miehet, jotka kieli lotkollaan keikistelevät milloin kenenkin mannaa taivaalta tarjoavan, pikkusieluisen porvarin tai muun ns. valtavirrassa luovivan ahneen, läpimädän, sielunsa mammonalle myyneen pikkupirun perään.

  Kaisa-Maria voisi vaihteeksi vaikka suksia vituun sen pinkin skootterinsa kanssa….
  Sori kilelen käyttöni, mutta näyttää se historianopeltakin luonnaavan tuo alatyyli…. hänhän soruu käyttämään jopa ilmaisu ”perseesstä…”
  Onko sen nyt korrektia! Kysyn vaan….

  • hymyilevä eläkeläinen sanoo:

   Loistavaa Maria. loistavaa! Me pienet ihmiset uskomme mitä tahansa, mitä isot pojat meille syöttää. Tuo Kaisa-Mariakin puhui paljon asiaa, kun unohtaa sen negatiivisen Greenpeace-puheen.
   Hyvää juhannusta!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s