Hyviä uutisia: voittajia ovat rahanhypistelijät!

Käteistä mulle, heti!

Kaikki haluavat hypisteltävää!


Amerikkalaiset ovat johtavien kiinalaistutkijoiden ja muiden kapitalistien kanssa saaneet hämmästyttävää tietoa ihmisen psyykestä. Heikäläiset psykologian tutkijanerot pystyvät tutkimaan lähes yhtä käsittämättömiä asioita kuin nykyiset meikäläiset  feministit. Kumpikin tutkimusala saa ihmisen nauramaan mahansa kipeäksi.

Amerikkalaistutkimus enteilee tasa-arvoisesti kaikille hyvää: raha tekee ihmisen onnelliseksi. Sehän on jo tiedetty, että raha rauhoittaa.
Psykologian tutkijat Minnesotan yliopistossa ja kiinalaisyliopistoissa ovat tutkineet ja tutkineet, laskeneet ja laskeneet riihikuivia seteleitä ja tulleet siihen tulokseen, että käteisen rahan laskeminen saa ihmisen voimaan paremmin!
Turun Sanomat olisi voinut tänään korostaa tätä hyvää sanomaa ja julkaista  Sari Miettusen Telegraph-lehden  tietojen pohjalta laatiman uutisen Rahan hypistely tekee voimakkaaksi -uutisen etusivullaan.

Poistakaa siis viimeisetkin pankkiautomaatit! Kuinka hauskaa onkaan laskeskella käteistä rahaa, pitää sitä tukuttain aina mukana. Rahojen käsittely lieventää kipua, vähentää ahdistusta, se lisää ihmisen sisäistä voimaa, pelottomuutta ja itsevarmuutta!
Voi siis hypistelyn jälkeen ostaa vaaleanpunaiset juhlahousut ja tepastella Ruotsin kuninkaan rinnalla eikä edes Lenita Airisto tule sanomaan, että on tapahtunut etikettivirhe.

Heti tänne käteistä rahaa!
Ruokajonojen kasseihin käteistä rahaa eikä näkkileipää!

Nyt tuli tenkkapoo: muuten hyvä ehdotus, mutta kun nyt justiinsa käteinen pääsi loppumaan, rahaa ei ole, ei minulla, ei kunnilla, ei valtiolla. Pakana, ainahan joka tutkimuksessa on jokin heikkous ja  tuloksia on vaikea soveltaa käytäntöön. Toisaalta rahanhypistelyn hienous oli tunnettua jo ennen Eu-aikaa, markka-nimisellä rahallakin se kävi kätevästi.

Mikä hienointa hypistelyssä: rahojen ei  tarvitse olla edes omia. Viisaat poliitikkomme ovat oivaltaneet tämän aikoja sitten. Esimerkkinä kansanedustaja Marja Tiuran rahanhypistely hänen ostaessaan Nova Groupin rahoilla lentolipun. Hypistely  poiki Nova Groupille  perusparannussuunnitelman teon koululle, jonka johtokunnan puheenjohtaja Tiura oli. Eli rahojen hypistelyllä voi auttaa kaveriakin.

Nova Groupin rahojen hypistelyssä on kyllä ollut se paha puoli, että nyt ne pitää hypistelyn jälkeen palauttaa, jotkut itkussa silmin, jotkut uhmakkaasti vastaan pannen kuten Ilkka Kanerva, joka onkin kokenut panomies.
Jotkut taas äimistelevät omaa tyhmyyttään kuten Matti Vanhanen, joka ei ole osannut yhdistää Mekaanikontaloa sijoittaja Ahti Vilppulaan. Sauli Niinistö tuntuu olevan  samassa hypistelyliemessä Vilppulan rahojen kanssa (IS 18.9. s. 2-3).

Hypistelyssä on siis omat vaaransa, josta kuitenkin säästyy onneksi köyhä Suomen kansa, mutta toistaiseksi  vain vanhainkodeissa  demetikot yrittävät katkoa kahleitansa.

Mainokset

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläinen, eläkeläiset, EU, feminismi, ihmiset, ihmissuhteet, mynämäki, politiikka, sano suoraan, Voittaminen, yhteiskunta, Yrittäminen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Hyviä uutisia: voittajia ovat rahanhypistelijät!

 1. Utukka sanoo:

  Hypistely on kehittynyt erittäin suosituksi harrastukseksi täällä Usassa. Parhaat hypistelijät istuvat kykyjensä mukaisesti johtopaikoilla. Alkaakohan plastikin hypistely köyhemmältä väeltä mennä pois muodista, kun korko alkaa olla yli 30 %. Ei ole muuta hypisteltävää kuin nenäliinapaketti.
  Mutta kiva olisi hypistellä edes vähän. Sen siis ovat suomalaisetkin omaksuneet. No, tiede aina keksii uutta, ans olla, mitä kiinalaiset vetää hihastaan seuraavaksi.
  http://utukka.blogspot.com/2009/09/aika-muuttaa-runotorstai-140.html

  • tammikuu44 sanoo:

   Sen uutisen mukaan voi hypistellä myös leikkiseteleitä. Niitä voi siis valmistaa itsekin. Arvelisin, että se on kuitenkin hiukan rikollisuuteen viittaavaa.

   Suomessa alkaa olla reipas lännen kultamaan meininki: rikkaat rikastuu, köyhät köyhtyy. Vaan nythän taitaa siellä Amerikoissa köyhtyä rikkaatkin.

   Sitä Kiinaa täytyy tosiaan seurata…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s