Pedofiilipapit panivat katolisen kirkon miettimään selibaattia

Kirkon uudistusliike Saksassa vaatii loppua lasten seksuaaliselle hyväksikäytölle.

“Uskonto on oopiumia kansalle.“ Marxille on naurettu. Ei naureta enää.  Katolinen kirkko on  viime aikoina pedofiilipappeineen näyttänyt, millaisia vääryyksiä ja rikoksia noissa huumehöyryissä voi tehdä.

Katolinen kirkko on joutunut uskomattomaan  käymistilaan yhä uusien pedofiiliskandaalien tullessa ilmi. Irlannin jälkeen Saksassa, Itävallassa ja Hollannissa on paljastunut satoja tapauksia, joissa roomalaiskatolisen kirkon edustajat ovat hyväksikäyttäneet lapsia.

Pappisopettaja levittää lapsipornoa internetissä, paavin veli lyö lapsikuorolaisia, paljastuksia iljettävistä ryhmäkurituksista… Monet tapauksista juontavat vuosikymmenien takaa. Lumivyöry on lähtenyt liikkeelle.

Oikein limaiseksi jutut tekee se, että katolinen kirkko on kaikin tavoin  pyrkinyt salailemaan tapauksia. Paavi on tosin nuhdellut esimerkiksi Irlannissa toimineita kirkon palvelijoita, jotka lasten hyväksikäyttäjinä vähäisenkin järjen mukaan olisi pitänyt tuomita vankilaan. Paavi on Baijerin arkkipiispana toimiessaan joutunut tutkimaan väärinkäytöksiä ja ollut siis niistä vastuussa; mitään ei tänä aikana havaittu.

Jotain hyvin paljastavaa katolisten pappien ajattelutavasta tulee ilmi siinä, miten paavin veli Georg Ratzinger suhtautuu poikakuorolaistensa kasvoihin  läpsimiseen. Miehellä oli kuulemma “joka kerta huono omatunto“.  Sillähän se asia on  kuitattu, katuminen kannattaa aina! Ei siis mikään sadisti ja natsijulmuri ollenkaan! Nyt ei oikeastaan edes naurata.

Kirkollisissa väärinkäytöksien epäilyissä ja tutkimisessa elää kaikkialla kummallinen poiskatsomisen kulttuuri. Kristittyjä  riivaa  jatkuva kuolemanpelko, häpeä, ikävä ja murhe. Ja ennen kaikkea synti. Oikeassa ovat siis uskovaiset kirkkoineen ainakin sen synnin suhteen, katolisen kirkon papit ja opettajat etunenässä.

Abortti- ja ehkäisyvälinekieltoineen erityisesti katolinen kirkko tekee maailmalla hirveyksiä. Pappien selibaattikielto lienee yhtenä syynä lasten hyväksikäyttötapausiin.  Tämän kaiken ja paljon muuta kirkko tarjoilee ihmeiden kera: oopiumia kansalle!

Mainokset

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, EU, ihmiset, katolinen kirkko, kirkko, luterilainen kirkko, mynämäki, nuoret, opettajat, politiikka, sano suoraan, Väkivalta, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

12 vastausta artikkeliin: Pedofiilipapit panivat katolisen kirkon miettimään selibaattia

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Mitä hirveyksiä on tehtykään kauniin ja siloisen julkisivun takana, vasta nyt saamme sitä ihmetellä. Vuosisatoja ja -tuhansia on kirkko piileskellyt oman pyhyytensä takana, ollut jotakin sellaista, mitä todellisuudessa ei ole edes olemassa!

  Samaa piilottelunhalua on nähtävissä myös ortodoksikirkon piirissä, siellä ei voi joitakin asioita ottaa edes puheeksi. Kun ei puhuta, asiaa tai epäkohtaa ei siis ole olemassa.

  Ainakin katollisten kirkkojen piiristä tuntuu puuttuvan rehellisyys kokonaan, riittää kun pinta on kaunis ja muodinmukainen. Ja kulissit on oltava loistavat, jotta kirkon maine ja kunnia yhä lisääntyisi. Todella hyytävää uskontoa ja kirkon maineen piilottelua…

  • tammikuu44 sanoo:

   Mutta rahaa kyllä on ja lisää tulee … jotkut epäilevät katolisen kirkon mafiakytköksiäkin.

   Ovatkohan näm luterilaisetkaan papit kaikki niin puhtoisia?

 2. Aili Nupponen sanoo:

  Niistä katollisen kirkon mafia-kytköksistä olen minäkin lukenut, varmaan niissä on perää. Raha on merkinnyt katolliselle kirkolle paljon, antaahan raha mm. valtaa. Sielujen ylivaltaa se hakee uskonnon kautta.

  Tunnen muutamia luterilaisia pappeja, joista voi sanoa, että he ovat vain ihmisiä, kuten mekin. Minusta pappi saa/pitää olla ihminen, mikään yliluonnollinen ihmeolento hänen ei tarvitse olla.
  Selibaattia meillä luterilaisilla ei onneksi ole kuten katollisilla.
  Rikollisia uskoisin pappien joukossa olevan vähemmän kuin keskivertokansan keskuudessa, tai harvoin heistä ainakaan saa lukea lehdestä. Varmaan papeista löytyy avionrikkojia, ovathan avioerot tavallisia nykyisin myös papiston keskuudessa.

  • tammikuu44 sanoo:

   Samoin minä tunnen muutamia luterilaisia pappeja, jotka tuntuvat ihmisiltä. Vanhastaan meillä kai on enemmän viinaan tai naisiin meneviä pappeja kuin varsinaisia rikollisia. Siis varsin inhimillistä.

   Mutta noista uskonnollisista piireistä kyllä löytyy pedofiilejäkin. Jostain adventistien opistosta ainakin kirjoiteltiin näissä merkeissä muutama vuosi sitten.

 3. pasanen sanoo:

  Paastokuukauden aikana tiettävästi ei ole lupa syödä päivällä, mutta yöllä voi mässäillä mielinmäärin (ideaa en kyllä ymmärrä, mutta se on sivuseikka). Selibaattikin pitäisi muuttaa saman idean mukaiseksi: katoliset papit voisivat olla naimisissa öisin, niin ehkä jättäisivät lapset rauhaan päivällä.

  • hymyilevä eläkeläinen sanoo:

   Tuo on muslimien tapa paastota: yöllä voi syödö, koska on pimeää eikä Jumala näe.
   Hyvä ehdotus tuo yöllä naimisissa oleminen.

 4. Kaisa-Maria sanoo:

  Kirkot ja uskonnot ovat lähinä köyhän kansan rahojen rohmuamista ja linssiin viilaamista. Jumaliin uskominen on täysin eri asia.
  Loogisesti ajatellen kirkko on vain turhanpäiväinen, pirulla pelotteleva väliporras. Rukouksella voi kuka tahansa ottaa suoran yhteyden jumalaansa.
  Ei siinä piispoja, pappeja, paavia ja kardinaaleja sekä muita syntisäkkejä tarvita.

  • hymyilevä eläkeläinen sanoo:

   Köyhä kansa pelkästä pelosta uskoo erilaisiin jumaliin. Jos et usko, joudut helvettiin.

 5. maria sanoo:

  Kaisa-Maria, mikset eroa kirkosta, se on nykyään helppoa. Vai oletko jo eronnut? Jos on tuota mieltä, on todella tekopyhää kuulua kirkkoon.
  Miksi ihmeessä maksaisi kirkolle siitä, että se ”viilaa linssiin”….

 6. Kaisa-Maria sanoo:

  Maria! Mitä vikaa on tekopyhyydessä? Sitähän esiintyy kaikilla elämän aloilla. Saa kai sitä olla tapauskovainen, vai onko tapauskovaisuus jotenkin kielletty ilmiö? Sellaisia useimmat meistä kirkkoon muodollisesti kuuluvat ovat. Jäsenmaksu muden joukossa. Miten on oma laitasi?

 7. maria sanoo:

  Kuulun kirkkoon, mutta olen vakavasti harkinnut eroa. Minun kantani kirkon toimintaan tosin ei ole noin jyrkkä kuin sinulla K-M.
  Tekopyhyydessä on paljonkin vikaa, koska se on falskia ja kaksinaamaista meninkiä.
  Taparikollisuuttakin esiintyy toisinaan ”kaikilla elämänaloilla”, mutta vaikea sitä silti on noin vain kritiikittä hyväksyä.

  • hymyilevä eläkeläinen sanoo:

   Kirkossa voi käydä, vaikka ei kuuluisikaan kirkkoon. Miksi maksai kirkoolisvero, jos kirkon toiminta ei mitenkään kiinnosta.

   Hanki Kari Enqvistin kija Kuoleman ja unohtamisen aikakirjat. Mies on ajatellut asioita ja kirjoittaa loistavasti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s