Ensimmäiset leskenlehdet

Mynämäkeläismies ihmettelee kevättä.

Tänään kello 13.15 astui avonaisesta ovesta sisään takkupartainen mies. Ojensi minulle kolme keltaista leskenlehteä. Ensimmäiset elävän  kevään merkit. Sanoi löytäneensä ne terveyskeskuksen mutkasta, ojan varresta.

Sisälläkin paistaa nyt kevätaurinko!

Mainokset

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, feminismi, ihmissuhteet, mynämäki, politiikka, sano suoraan, vanhukset, Voittaminen, yhteiskunta, Yrittäminen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Ensimmäiset leskenlehdet

 1. maria sanoo:

  Kevät on siis saavuttanut Mynämäen, hienoa! Minunkin kotinurkillani on kevään merkkejä, tammikuussa 93 vuotta täyttänyt naapurin sitkeä emäntä kuökee rollaattorilla ympäri pihaa ja noukkii käsillään ykistellen roskia pihaltaan. Itse poden kevätlentsua ja pää on kuin se kuulu Haminan kaupunki.
  Mitähän takkupartainen mies kuvassa tuumii? Jotain herkkää ja filosofista, arvelen. Hieno on mies, kun toi rouvalleen tuollaiset kevätterveiset!

  • tammikuu44 sanoo:

   Totta, hieno mies. Mutta kyllä tämäkin tapa on pitänyt opettaa: jokakeväinen teerenpeli on tällainen, että kumpi löytää ensimmäisen leskenlehden. Seuraava erä pelataan sinivuokkojen kanssa.

   Uskoisin, että villikarjut ja karhut oppivat tämän kevätleikin helpostikin. Mutta opetus on aloitettava heti!

 2. Aili Nupponen sanoo:

  Tämä kuvassa oleva karju näyttää minusta kyllä aika kesyltä!
  Hyvin olet hänet ”kesyttänyt” Hymyilevä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s