Homokammoa ruokkivat neuvostoperintö, katolinen kirkko ja tyhjä pää

Perinteisiä arvoja vaaliville homokammoisille on kehitelty kätevä käsiase kodin puhdistamiseen.

*

Äskettäiseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen Helsinki Pride-kulkueeseen kohdistui käsittämätön hyökkäys. Siinä aseina kuudella umpiluupäällä oli kyynelkaasu, pippurisumute ja savusoihdut.

Alusta lähtien oli selvää, että asialla olivat väkivaltaan ennenkin syyllistyneet ja natsisympatioistaan tunnetut tekijät.
Teko on luvattu selvittää perinpohjin. Kansalaiset ovat yksimielisiä siitä, että suvaitsevaisuudellakin on rajansa: väkivaltaan turvautuvia suvaitsemattomia ei saa suvaita!

Kuuden sekopään natsisympatioita voisi pitää tyhjän pään lapsellisuutena, jos ei tietäsi, että  itäisessä Euroopassa juuri Pride-kulkueisiin on nykyään todella vaarallista osallistua. Kotoiset pippurisumutenatsit astuvat nyt itäisen Euroopan tovereidensa jalanjäljissä.  Homofobian taustalla on siellä neuvostoaika, jolloin homoseksuaalisuus oli rikos  kommunistista järjestelmää vastaan.

*

Nykyäänkin homoseksuaalisuus nähdään erityisesti länsimaisena trendinä. Jopa asiallisen tiedon levittäminen on esimerkiksi Liettuassa kielletty, koska sellainen tieto “halventaisi perinteisiä perhearvoja“.

Samaa laulua laulaa katolinen kirkko. Paavi on  muinaisen saksalaisen viiksiniekan hengenheimolaisena yksi nykyisten huppupäisten hölmöjen toiminnan suurin tukija pitäessään homoseksuaalisuutta kuolemansyntinä.

Sofi Oksanen sanoo HS:n kolumnissaan 7.8. että Virokin kuuluu tänä päivänä Euroopan homofobiamaihin. Esimerkin homokauhuisesta hän antaa viittaamalla Tallinnan taidelukion rehtoriin Märt Sultsiin.
Sults  oli sydänjuuriaan myöten loukkaantunut, kun gay-nuoret vuonna 2008 jakoivat infolehteä järjestöstään taidemessuilla. Tosin rehtori olisi sallinut levittää homoudesta sellaista informaatiota, jossa olisi kerrottu, että homous aiheuttaa syöpää!

*

On oikein, että Helsingin tapahtuman taustatkin selvitetään peripohjaisesti ja tutkitaan vaikuttaako taustalla sama muukalaisviha, jota ääriryhmät lietsovat myös monissa EU-maissa. Tällaisille viharikoksille, joiden motiivina on ennakkoluulot ja pimeä viha, ei saa antaa kasvun mahdollisuuksia.

Poliitikkomme kuitenkin pelkäävät äärioikeiston voimistuvaa rantautumista. Samoin suojelupoliisin päällikkö Kari Harju, joka sanoo aamun (9.7.) HS:ssa, että äärioikeiston liikehdintä on lisääntynyt viimeisten kolmen vuoden aikana. Äskettäinen  älyttömyys lienee kuitenkin vielä yksittäisten hörhöjen  toimintaa ja osoitus surkuteltavasta takapajuisuudesta, jota ei hevin uskoisi Suomessa enää esiintyvän sitten 30-luvun alun kyyditysten.

Nykyään keskustellaan jo avoimesti avioliiton muuttumisesta sukupuolineutraaliksi. Rauhanomainen suvaitsevaisuus lisääntyy, ei homofobia!

Mainokset

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): EU, ihmiset, mynämäki, nuoret, politiikka, sano suoraan, Väkivalta, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

21 vastausta artikkeliin: Homokammoa ruokkivat neuvostoperintö, katolinen kirkko ja tyhjä pää

 1. Maire Tirkkonen sanoo:

  Blogiteksti on kirjoittajansa näköinen, saa minutkin hymyilemään, joskus nauramaan hillittömästi. Minulle on annettu ohje kirjoittamiseen vetää henkeä välillä kappalejakoina. Jos kirjoittaisin kirjan olisi se alusta loppuun yksi kappale. Kun tarpeeksi kauan on pullossa korkki kiinni, tapahtuu räjähdys. Korkin poksahdus kuulostaa ampumiselta ja sisältö pursuaa ulos valtoimenaan. Vasta nyt olen ajatellut nuorten naisten yhdessä asumista. Nukuin kouluaika Akin kanssa samassa sängyssä. Isä kysyi, oliko Aki poika. Ei, hän oli Aino, yksi leskiäidin kolmesta tyttärestä tyttötalon koulukodissa. Kaikki käsitteet ovat saaneet uuden merkityksen perheiden muuttuessa sinkkuperheiksi. Minun osoitteeseen ei saa lisätä haamupostia miehen nimissä. Kelan etuuksissa selvisi, että naapureina asuva yksinhuoltajaäiti ja sinkku mies oli yhdistetty avopariksi. Hankin lemmikiksi alligaattorin, kuljetan narun jatkona kestohymyineen. Ei voi vähemmän kiinnostaa kenenkään suuntautuneisuus, ukkomiehen kokemukset thaitytöistä tai kirkonmiehen tarpeesta puhua ventovieraalle seksielämästään. Lapsi löysi korvansa, sanoi lääkäri huolestuneelle äidille. Jonakin päivänä löytyy myös seksuaalisuus. Onko siinä mitään ihmettä, jos ollaan aikuisia ja sukukypsiä jatkamaan sukua. Käpylisäke estää liian aikaisen heräämisen, jos ei ole surkastunut.

 2. Sitähän minäkin: suvaitsevaisuus on lisääntymässä.

 3. Aili Nupponen sanoo:

  Näin helteellä ei jaksa vihata ketään eikä mitään. Otetaan vaan ’iisisti’, eikös juu?

  Kaunista sunnuntaita Hymyilevä :)))

 4. Kyllästynyt Ruotsissa sanoo:

  Taisit unohtaa islamin otsikostasi. Ainakin Ruotsissa imaamit puhuvat melekosen homokammoisesti.

 5. Kaisa-Maria sanoo:

  Julkihomoudessa ei ole mitään paheksuttavaa. Hyväksyttävää on, että homot tekevät itseään tunnetuiksi. Eivät he sielultaan sen kummempaa porukkaa ole kuin muutkaan.
  Heidän kulkuettaan vastaan tehtyyn hyökkäykseen puuttui presidentti Halonenkin telkkarissa, vaatien asian perinpohjaista selvittämistä. Plussaa hänelle!
  Sitä vastoin Porvoon ampumateloituksesta Halonen ei tietääkseni ole hiiskahtanutkaan julkisuudessa. Kokenut tappaja ampui kolme kuoliaaksi nostaen lehtitietojen mukaan tapposaldonsa jo viiteen.
  Joten mitäpä sitä valittelemaan. Selvä tapaus. Tummakutrinen ampuja on kiinni ja juttu pääosin tutkittu. Ei kuulu presidentille.
  Sattuuhan sitä burgerijonoissakin kaikenlaista.
  En viitsi kirjoittaa, millaista tuomiota telottajalle toivoisin, en ainakaan yhteiskuntapalvelua.

  • On hyvä, että poliitikot sekä julksuuden henkilöt julkisesti tuomitsevat kaikki viharikokset.Se Porvoon iskukin on tieysti tuomittava ja varmasti tullaankin kiinnittämään huomoita väkivaltarikollisten niin lomalle päästämiseen kuin yleensä vapauttamisen turvallisuuteen; ehkä valvottu ympäristö selvästikin sairaalle olisi parempi.

   Nämä homofobian löylynlyömät ovat nyt töhrineeet Setan toimiston seiniä ja rikkoneet ikkunoita. Eihän tämmmöinen peli vetelle! Matkailuyhdistyskin on herännyt, kun huomasi, että tässä on kyse rahastakin: Helsinkiä on mainostettu homoystävllisenä kaupunkina ja nyt tapahtuu tömmöistä. Mutta motiiveista nyt ei ole väliä, kun puolustetaan ihmisoikeuksia.

   Kun suurin osa kansanedustajista kristillisten Päivi Räsästä myöten on tuominnut iskus, tasa-arvoministeri Stefan Wallin (r) ei ole halunnut kommentoida asiaa. On kuulemma niin paljon muita tärkeämpiä asioita näin kesäloman aikana!!?? Olisikohan syytä vaihtaa ministeriä?

   Seta sen sijaan on saanut uusia jäseniä runsaasti.

   Sukupulineutrraalia avioliittolakia muuten vastustaa vain kristillisdemokraatit.

 6. Hirlii sanoo:

  Ellei noilla aineilla lähde homokammo, niin milläs sitten? Kyllä nauratti.

  Paras juttu tähän asti lehdissä on ollut se HS:n 9.7 Mirkka Rekola & Sami Hilvo haastattelu.

  Väkivallan astuminen mihinkä tahansa kuvioon on aina paitsi typerää, niin ojentamisen paikka. Hiukka pelottavaakin, tämä natsimielisten suosion kasvu.

  Poikiahan ne olivat jotka siellä Prideparaatissa häröilivät, mutta just sen verran aikuisia, että nyt tietävät mitä se tarkoittaa kun täyttää 18-vuotta. Ei saa enää käyttäytyä kuin alaikäinen, vaikka niitäkin aikuisia toki on. Täysi-ikäinen on aikuinen, vaikkei ihan mieleltään olisikaan, mutta joutuu vastaamaan teoistaan.

  Yhdyskuntapalvelua 500 päivää Setan toimistolla voisi olla hyvä kasvatuskeino heille. Eikös se sierrätyshoito ole kaikenmoisissa allergioissakin todettu olevan hyväksi.

  Ääri-ilmiöt, väkivalta, lisääntyy yhteiskunnan eriarvoistuessa ja köyhyyden lisääntyessä (joka ei tarkoita sitä että kaikki köyhät olisivat tarttumassa, aseisiin, vaan nämä mieleltään köyhät). Budhha se taisi jo aikoinaan sanoa, että köyhyys on pahinta väkivaltaa mitä harjoitetaan ihmisiä kohtaan.

  • tammikuu44 sanoo:

   Kannatan tuota yhdyskuntapalvelua. Tulevaisuutta ajatellen koulujen kasvatusmetodeihin pitäisi saada kunnon otetta, esimerkiksi samanlaista yhdyskuntapalvelua jo varhaisessa vaiheessa ja jättää vähemmälle ne jonninjoutavat keskustelut vanhempien kanssa; turhaa ajan haaskausta, jos niitä toistetaan usemman kerran eikä sitten itse asiassa tapahdu mitään.

   Hiukan olen epäilevä näiden koulupsykologienkin suhteen: nuoret osaavat vetää psykologitätiä nenästä. Liiallinen ymmärtäminen on vahingollista. Rajat pitää tehdä selväksi ja vahingonteko on korvattava.

   Nykyään opettajat saavat kuulla yrittäessään ojentaa kiroilevaa tai tappelevaa lasta: ”Et sää mulle mitään voi!”

   Kuten sanoit, varmasti nämä nuoret ovat jääneet sinne peruskouasteelle ja luulevat todellakin, että pääsevät kuin koira veräjästä.

   Surkeinta tässä ihmisten köyhyydessä on se, että nyt on jo uusi sukupolvi köyhiä, siis köyhien lapset ovat köyhinä saamassa omia lapsia.

 7. HH sanoo:

  Vissiin näissä jutuissa on kyse myös joltain osin siitä, että kaikki elämässä lopulta tähtää suvunjatkamiseen, eli lasten hankkimiseen. Siksi nämä oikeaoppisuuden normit ovat niin ankaria, koska on ikiaikojen alusta saakka pelätty, että tämä lisääntyminen vaarantuu, mikäli ihmiset alkavat toteuttaa seksuaalisuuttaan lisääntymisen sijasta.

  On ihmisiä, joille parisuhde tulee ensin, oli se millainen vain. Ja on ihmisiä, joille lasten saaminen tulee ensin, ja hyväkin parisuhde puretaan, jos käy ilmi, ettei jompi kumpi ehkä olekaan lisääntymiskykyinen.

  Ja vielä, ehkä pienimpänä ryhmänä, on heitäkin, joille narsistinen seksuaalinen nautinto tulee ensin.

  Siksi on hupsua, että yhteiskunnan oikeaksi kanonisoima käsitys on rakennettu vain yhden käsityksen varaan. Ja juuri siksi, että tuo käsitys on kestävä ja tasapainoinen kuin reunansa varassa pyörivä kolikko, tarvitaan jatkuvaa oikeaoppisuuden propagandaa, minkä tueksi on valjastettu niin jumalat kuin Holly- ja Bollywood. Ja siksi vaivainen pridemarssi nähdään hyökkäävänä, vaikka ”tavallisen ja oikean käytöksen” rummutus on tukkia korvat melullaan.

  Seksuaalisuuden moninaisuuden tunnustaminen länsimaissa on mahdollista ehkä juuri siksi, että ihmisiä on jo liiaksikin. Kaikkien ei enää tarvitse lisääntyä, vain pitääkseen ihmislajia hengissä.

  Itä-Eurooppa on siinä mielessä ”jäljessä” melkein kaikesta siksi, että kommunismin vuosina kaikki vaihtoehtoinen ajattelu suljettiin pulloon ja kiellettiin. Siksi niissä maissa ollaan yhä ”kehitysmaita” yllättävän monissa asioissa. Kokemuksen tuomia oppia vapauksista, vastuista ja niiden kanssa elämisestä ei ole ollut lupa hankkia tai nauttia. Mutta tämä käsittää paljon isomman joukon kysymyksiä, joista homoseksuaalisuus on vain yksi. Jossain määrin kiinnostavaa on, miten Suomi jälleen on rajamaa, – ilmeisesti koska maassa asuu kaksi kansaa: läntinen ja itäinen kansa, kuten HS kuukausiliite juuri väitti.

  • tammikuu44 sanoo:

   Pohdit järkevästi ihmisen seksuaalisuutta. Kristillinen kirkko on piiskannut vuosisatoja ihmisiin yhdenlaisen mallin: lisääntykää ja täyttäkää maa. Ilmeisesti hyvin monien uskontojen ohjelmassa on syntiä poiketa tästä ohjeesta. Muslimit kuuluvat samaan homofobiseen joukkoon. Idän vanhoista uskonnoista saattaa löytyä tässäkin suhteessa suvaitsevaisuutta. Antiikin maailmassa homoseksuaalisuus oli aivan tavallista.

   Poliittiset ideologiat ovat kuin uskonnot: kieltoja ja käskyjä, ihmisen oma ajattelu ja tunteet ovat toisarvoisia.

   Viha ja väkivalta, joka liittyy tuohon homofobisten iskuun on käsittämätöntä, verrattavissa pimeimpiin kolmannen valtakunnan koohotuksiin. Toivottavastui kyse on vain kuuden pöllön omasta pöllöydestä!

 8. Kaisa-Maria sanoo:

  Julkisuudella on aina vastavaikutuksensa. Ehkäpä hyökkäykset homoja kohtaan johtuvat kateellisuudesta.
  Bisnesmaailmakin on huomannut homot. Heillä ei ole lapsia ja juuri siksi heteroista poikkeava hyvä toimeentulo ja varallisuus.
  He ovat palvelu- ja matkailualan suurkuluttajia sekä ilmiöitä, joihin kannattaa panostaa.
  En silti kadehdi.
  Katsoin juuri jalkapallon MM-ottelun. Otti vähän päähän, kun Hollanti hävisi, ja ihan huonolla tuurilla.
  Kai siinä potkupallossakin joku juju on, kun sen takia tulin iltani pilanneeksi. Kaikkeen hömpötykseen sitä vanha akka tilkan viiniä nautittuaan sortuu.

 9. Hirlii sanoo:

  Perheet/parisuhteet ovat jo hyvin monimuotoisia tänä päivänä. Ja onneksi ovat.

  Juridiset ongelmat ratkeavat muuttamalla lakeja, mutta asenteelliset ongelmat muuttuvat hitaammin. Joka näitä asenteita ei ole kohdannut koskaan (itsessään tai toisissa), on kasvanut tynnyrissä. Töitä riittää, ja kasvun varaa on, monilla vielä.

  Paradoksaalisinta on se, että kaikkein homofobisimmat voivat olla aivan oudolla tavalla kiinnostuneita samansukupuolisten seksielämästä, eivätkä sitten näe yhtään mitään muuta. Sellaisen kohteena on ikävä olla.

  Nuo kyynelkaasuja ja muita myrkyllisiä suihkeita toisten ihmisten päälle suihkineet pojat eivät edes kyenneet erottamaan, missä tai kuka se heidän ”vihollisensa” oikein on, kaasuttivat niin lapsia kuin kadunvarrella seisoskelleita katsojiakin.

  Homoviha heillä oli kuitenkin pontimena väkivaltateossaan. Viha syntyy pelosta ja pelko aika usein asiallisen tiedon puuteesta. Kommunismi nähdään nyt yhtenä suurena peikkona, mutta kyllä näitä homovihaisia löytyy täältä kapitalismin onnelastakin, muslimimaista nyt puhumattakaan.

  Olen ollut mukana Prideparaatissa vuonna 2000, osallistujia oli silloin noin 300, kadunvarrella huudeltiin ja uhottiin, raamattuakin heiluteltiin. Nyt (ja vain) kymmenen vuoden kuluttua, osallistujia on jo reilu 5000. Vertailun vuoksi: Tukholmassa vastaavaan paraatiin osallistujia on kymmenkertainen määrä ja myös siellä on ollut näitä agressivisia ja väkivaltaisia natsiporukoita.

  On erinomaisen tärkeätä, että väkivallalle laitetaan heti stoppi ja avoimelle sekä asialliselle keskustelulle tehdään tilaa. Ne jotka ovat joutuneet vaikenemaan saisivat avata suunsa ja puhua. Hotakaista lainaten: ”vaikeneminen ei ole kultaa se on romurautaa”.

  Prideparaati on kehittynyt iloiseksi tapahtumaksi, jonne kuka tahansa voi mennä mukaan, se tekee suomalaisille jurottajille hyvää. Mitä ihmeen vaarallista ja uhkaavaa ilossa voi olla?

  • Ehdottomasti väkivallalle heti stoppi!!

   Avointa keskusteulua tosiaankin lisää, ei tällaisia raivopäisiä hyökkäyksiä, joissa hyökkääjä todistavat vain oman rajoittuneisuutensa.

   Ilossa on se vaarallista, että joku voi nauraa päin naamaa ns. pyhille ja perinteisille arvoille.

 10. maria sanoo:

  Iloinen karnevaali jatkukoon turvatuissa oloissa. Se, että ihmiset alkavat pelotta toteuttaa sisää’n kirjoitettua seksuaalisuuttaan, on erittäin hyvä asia. Jos pelätään, ettei ihmissuku lissääny, pelko on täysin turha.
  Jos vähänkään osaan arvioida Luojan/kuka-mikä sitten onkin/ tarkoituksenmukaisuutta, juuri biologisesti lisääntymättömät ihmiset ovat tällä erää maailman pelastus; suurin ongelmahan on liikakansoitus ihmisistä, jotka jättävät jälkeensä raunioituneen maailman rotuun, varakkuustasoon tai muuhun katsomatta. Joten koko maailman pelastamiseksi olisi hyvä perustaa esim. Älä lisäänny-vuosi, josta saisi bonuksia esim. ruuan ostokortteja. Tämä koskisi tietysti vain lisääntymiiässä olevia!

 11. On aivan pakko laittaa tähän kommentiksi kahden arvorasistin mielipiteet, jotka löysin tämänpäiväisestä HS:sta Johanna Korhosen koluminista Arvoista ja unelmista.

  Tunnettu omien arvojensa yksinomaan oikeiksi todennut kansanedustaja Päivi Räsänen (kd) pohdiskelee blogissaan, ”voiko pride-kulkuetta vastaan tehdyn typerän hyökkäyksen tulkita myös vastareaktioksi poliittisen eliitin voimakkaalle arvoliberalistiselle kehitykselle.” Suomeksi sanottuna hän tarkoittaa, että hyökkäys oli hyökkäys sitä vastaan, että avioliittolakia muutettaisiin niin, että puhuttaisiin avioliiton osapuolista eikä miehestä ja naisesta. Vain umpikristillinen mieli voi keksiä jotain näin pölhöä kuin Räsänen kolumnissaan.

  Toinen kristillisen armon lamauttama on viestintäpäällikö Asmo Maaselkä. Hän on Keskisuomalaisessa 9.7. ilmeisesti vakavissaan pohdiskellut tapausta ja todennut pienessä mielessään, että kulkue ”on myös provokaatio perinteisiä arvoja vastaan.” Maaselkä jeesustelee, että kaasuiskun uhrit olivat itse syypäitä siihen, että perinteisten arvojen puolustajat äityivät käyttämään väkivaltaa!

  Johanna Korhonen päättää kolumninsa: ”Minulla on unelma: että yhdenvertaisuus jonain päivänä olisi niin itsestäänselvä yhteinen suomalainen arvo, että siitä ei tarvitsisi alituiseen ”keskustella” väkivallan harrastajien, rasististen henkilöstöjohtajien eikä Päivi Räsäsen kanssa.

 12. maria sanoo:

  Luin tuon Johanna K:n kolumnin ja allekirjoitan hänen näkemyksensä. Se Telanne sieltä Aamulehdestä teki tavallaan palveluksen, kun Johannan ei tarvinnut erikseen tulla kaapista ulos. Ja toivon mukaan hän saa ne korvaukset syrjinnästä.
  On miellyttävää lukea mielipiteitä, jotka ovat harkittuja ja omakohtaisen kokemuksen maustamia. Kaikenlaista hölpötilöpöä ei näin heletellä edes viitsi lukea. Jaa, että Pride-kulkue provokatiivista ja että homous ”muotia”. No just! Kun naiset saivat aikoinaan äänioikeuden, oliko se siitä kiinni, että naiset olivat tuolloin ”muotia”? Entä orjuuden poistaminen? Tuliko ent. orjista muotiasia, kun orjuus poistettiin! Kun naiset ns. emansipoituivat, oliko sekin provakatiivista niin, että myrkkyiskut heitä vastaan olisivat olleen ikäänkuin sallittuja. Missä älyllinen ja looginen ajattelu?

  • Johanna Korhonen on aivan omaa luokkaansa! Rohkea ja älykäs. Samoin sanoin ei voi oikein kuvailla näitä kristillisiä Räsäs-piirejä. Näyttää myös siltä, että viestintäpäälliköksi ei paljon hengenlahjola tarvita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s