Liedon kylähullu ja moottoripyörällä ajo

Liedon kylähullu ja moottoripyöränsä.

Opiskelu kannattaa. Turussa ei tarvitse kuin nousta yliopistonmäkeä niin voi tavata oikean ja aidon kylähullun. Tapasin maanantaina kello 16.05 ihka elävän Liedon kylähulluksi itsensä esitelleen miehen tuossa mäessä. Kylähullu puhui melko järkeviä  kännykkään.

Erityisesti ihastuin kylähullun ajoneuvoon. Luultavasti se oli moottoripyörä, ainakin joskus ollut. Oikein semmoinen jossa on akantappajaksi nimetty sivuvaunu. Venäläinen malli jostain Neuvostoliiton ajoilta. Niitä malleja, joita ei saa rikki millään. Ja jos vika johonkin kuitenkin tulee, sen korjaa rautalangalla ja vasaralla.

Ja mikä ajan patina! Kylähullun mukaan bensaakin menee ihan tolkuttomasti. Ei ole köyhän miehen peli tämä. Ja kylähullulla kuuluu olevan toinen samanlainen kotona. Minä puolestani kysyin, että onko vaimo pysynyt kotona noista menopeleistä huolimatta. Kuului olevan eikä ollenkaan painostanut miestä muuttamaan harrastustaan golfin pelaamiseen.

Liedon kylähullu oli menossa joogaamaan ja lähti pellit ulvoen matkaan.

Mainokset

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, EU, ihmiset, muoti, mynämäki, sano suoraan, Voittaminen, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

7 vastausta artikkeliin: Liedon kylähullu ja moottoripyörällä ajo

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Tuollaisen vanhan Ural-moottoripyörän toi mieheni Venäjältä naapurille, joka kunnosti sen. Myöhemmin mies hankki Venäjältä vaimon, ja naapuri rakentaa nyt heille molemmille uutta taloa.

  Venäjän surkeilla teillä tuollaisella pyörällä on ollut varmasti käyttöä, ajelua kuopasta kuoppaan—.

  • tammikuu44 sanoo:

   Ja tuntui lietolaismieskin olevan tyytyväinen. Meillä ihastellaan ulkokuorta niin ihmisisssä kuin moottoriajoneuvoisssa eikä osaamista ja käytännöllisyyttä tai kestävyyttä.

 2. Hirlii sanoo:

  Viimeksi olen nähnyt tämmöisen seiskytluvulla, vaimon tappajaksiko tuota vaunua sanottiin silloin, niin vissiin…

 3. Nejata sanoo:

  Olisimpa minäkin nähnyt tämän kylähullun.
  Onko sinulla useinkin kamera matkassa mukana?
  (Ja ihan btw, onko huomenna luento vai pienryhmä? Olen yllättäen taas sekaisin näistä että milloin on mitäkin.)

  • tammikuu44 sanoo:

   Monta kertaa pidän pientä kameraa laukussa. Ihania tälllaiset kohtaamiset kuin tämä moottoripyörämies, tai jokin muu kiinnostava kohta. En välitä yhtään kuvan ns. taiteellisuudesta vaan haluan ensivaikutelman jostain, tavallisen pallopään tavallisen kokemuksen.
   Soitin sille Wilhelmsonille ja kysyin: huomenna on yleisluento klo 16.30. Se Peukalo-juttu todaan sitten siihen pienryhmään seuraavaksi kerraksi eli 4.10 klo 15.00.

   Soitellaan

   • Nejata sanoo:

    Kiitos. Ja samoin, minulla on myös melkein aina kamera mukana. Sitä tarvitsee kyllä ihmeen usein.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s