Itsensä munaamisen maailmanmestaruus Wilma Schlizewskille!

Kana on juuri munannut!

Lihava Wilma Schlizewski oli aikoinaan ärsyttävä, mutta nykyinen laiha Wilma on menettänyt paitsi ruumiinpainoaan samalla suhteellisuudentajunsa. Sen todisti tiistainen Puoli seitsemän -ohjelma, jossa Wilma oli vieraana. Olipa entinen tatuoinneilla koristettu punkkari muuttunut, laihtunut – ehkä hänellä olisi jotain sanottavaakin oli katsojan ensimmäinen suopea ajatus.

Mutta katin kontit! Tämä mummoikäinen himolaihduttaja ja koneiden kanssa urheileva täti munasi itsensä täydellisesti. Paljon kokeneet toimittajatkin menivät hetkeksi sanattomiksi, kun Wilma-täti arvioi muiden mummojen työn ja lasten kanssa olon pilipalipuuhasteluksi.  Munauksen maailmanmestaruus on nyt Wlma-mummolla!

Ohjelmassa oli nimittäin varsin mielenkiintoinen ja mukavasti toimitettu pätkä varamummoista. Kun iloinen nuori ja oikeasti söpö mummo-ohjelman toimittaja tuli studioon tuoden mummojen yhdessä lasten kanssa leipomia pullia, ikuinen oman napansa sankari Wilma-täti pystyi tuhoamaan lämpimän tunnelman tuossa tuokiossa. Laihduttaja-Wilman suusta tuli sammakoita kuin karvaköyttä.

Kuulijat eivät uskoneet korviaan. Kotona katsojat työnsivät päänsä tyynyn alle. Studiossa toimittajakaksikko hölmistyi sanattomaksi. Wilma-pökkelö jatkoi itsensä munaamista ja torjui jyrkästi pullatarjouksen, vei sanat ja melkein pullatkin toimittajien suusta. Mummo-ohjelman toimittanut nuori nainen saa sen sijaan kiitokset: hän ilmassa leijuvista sammakoista  välittämättä  otti pullan, puraisi ja joi maitoa päälle: Hyvää!  Mitähän mummot mahtoivat ajatella ohjelmaa katsoessaan?

Voiko ihmisestä tulla näin maailmanlopun niuho, jos laihtuu vaikka 30 kiloa? Ilmeisesti voi. Tässä siis malliesimerkki laihdutuksen hulluudesta. Pyritään siis me tavalliset kansalaiset pysymään omissa mitoissamme ja toivotaan kaikin voimin, että Wilma-muori saisi porttikiellon televisioon.  Pölhöydelläkin on rajansa!

Varamummoille paljon lisää  hauskoja päiviä lasten parissa! Yhdessa leivottu pulla maistuu maidon kanssa taivaalliselta!

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, ihmiset, Mediamaailma, mynämäki, sano suoraan, televisio Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Itsensä munaamisen maailmanmestaruus Wilma Schlizewskille!

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Wilma on varmaan liittynyt niihin karppaajiin, tuskin hän on muuten laihtunut noin paljoa.:/

  Valitettavasti katsoin mtv3:ta Emmerdalea, mutta alussa Wilman uuden habituksen näin. Laihtunut oli – rutkasti! Olisi siis pitänyt seurata Wilman toilauksia, mutta hyvä kun nolasi vain itsensä!

  • Tuleekohan kaikista laihduttajista tuollaisia tiukkapipoja ja oman navan tuijottajia? Tämä mummojen halveeraaminen kyllä raivostutti ja raivostuttaa oikeastaan vieläkin. Mummoilla on enemmän annettavaa kuin yhdelläkään laidutusmestarilla.

 2. Juuso sanoo:

  Tämän blogikirjoituksen innoittamana oli lähes pakko hiipiä Ylen sivuille ja kaivaa kyseinen ohjelma Areena -palvelusta esiin. Ja sieltähän se löytyi.

  Täytyy todeta, että Wilman mopo karkasi käsistä. Ilmeisesti se on vielä niin, että kun mopo pääsee karkaamaan niin ei ole enää väliä kuinka pahasti se karkaa…

  Niin oikeille kuin varamummoille ja -vaareille kuuluu arvostus ja kiitos vertaansa vailla olevasta työstä ja avusta. Ohjelmassa esitetty juttu oli hyvin tehty, vaikka nyt se taisi jäädä taka-alalle…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s