Presidenttipeliä ja muita tuhmuuksia

(Ilta-Sanomat 12.12.)

*

Presidenttiehdokkaat ovat nyt kaikkien hampaissa. Ero on saatava jotenkin aikaan.
Ehdokkailta voi kysyä esimerkiksi :Onko Suomi luokkayhteiskunta (HS 11.12.) Vastaukseksi kyllä /ei / en osaa sano. Ohessa pistelaskelmani.

Kysymys on hyvä, mutta siihenkään kaksi hyväkästä ei osaa vastata! Siinä menivät sen siliän tien pisteet tyylikkäältä ja kaikin tavoin hurmaavalta Pekka Haavistolta (vihr.) sekä vanhalta sotaratsulta, Mörkö-Paavo Lipposelta (sdp). Harmin paikka, en muuta sano.

Ei-kanalla on politiikan naissiipi:  Eva Biaudet (r ) ja Sari Essayah (kd) ja Paavo Väyrynen (kesk) Kansantanssijana mainetta niittänyt Paavo  ja bätre folkia edustava  Eeva sekä todellisuuden ohi kävellyt Sari saavat miinuspisteitä niin paljon, että pistekori pysyy tyhjänä vaaleihin saakka.

Kyllä-miehet: Paavo Arhinmäki (vas), Sauli Niinistö (kok) ja Timo Soini (ps) saavat sitten kahmalokaupalla pisteitä. Jotain eroa pisteiden  määrissä kuitenkin on. Paavo on äidinmaidossa juonut kunnon vasemmistolaiset periaatteet ja uskaltaa jopa olla kärjistämättä sanomaansa köyhästä kansasta joka katkoo kahleitansa. Siksi etuoikeutettuna hänelle vain puolikorillista pisteitä.
Timo Soini näyttää tämän vastauksen antaessaan varsin kansanmieheltä, mutta muistissa on aborttipuheet. Ne eivät häivy ainakaan naisihmisten mielistä, joten pisteet jäävät kahteen (2 kpl).

 Pistekilvan voittaa yllättäen Sauli Niinistö (kok), jonka luulisi olevan  sokea köyhille ja kipeille ja uskovan vain sitä, mitä raha puhuu. Mahtavaa pistesaalista, pyykkikorillista pisteitä,  vähentää hiukan hänen saamansa taustatuki. Osuutensa Saulin taitoon nähdä maailma monimuotoisena on taatusti  vaimokullalla,  Jenni Haukiolla, jolla on päässä enemmän kuin tukka. Jenni on  runoilija. Ja sitä paitsi tyylikäs ja oikeasti soma eikä stailaajien pilaama. Mummopuheet Jennin kohdalla ovat huonoa huumoria.

Hävyttömät letkauksetkaan eivät horjuta Saulin pistesaalista. Hyvää peruskuntoa ja siis hyvää presidenttiainestahan vain todistaa se, että Saulilla on presidentinlinnallinen vanhoja tyttöystäviä. Sitä paitsi mies ei ole lähetellyt härskejä tekstiviestejä kuten puoluetoverinsa tai iloitellut naimisissa ollessaan huonojen naisten kanssa kuten naapurimaamme tunnettu kantakirjavuohipukki.

Mutta uskon, että kyllä Mörkö sieltä vielä näyttää millä orsilla tavataan!

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, EU, ihmiset, Mediamaailma, mynämäki, politiikka, sano suoraan, Voittaminen, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

2 vastausta artikkeliin: Presidenttipeliä ja muita tuhmuuksia

  1. Minä vaan sanoo:

    Entä etkö näe minkäänlaisena (henkilökohtaisena) ongelmana Saulille sitä, että on pitänyt egoa korostaa lapsenlapsenikäisellä vaimolla? Eikö miehiselle miehelle pitäisi sopia parhaiten ikäisensä nainen?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s