Lapset, tupakat ja homot valtakunnassamme

Nam! Missä viipyy houkutukset peittävä pressu!

 Lastensuojeluvillitys valtaa alaa. Lapsia  yritetään suojella mitä mielikuvituksettomimmin tavoin. Viimeisin villitys on tupakkiaskien peittäminen numeroilla kauppojen kassoilla.  Muslimimaissa on päästy lastensuojelussa  vasta alkuun: siellä suojellaan lapsia Barbi-nukeilta.

 Lapsille vahingolliseksi luokitellun tavaran peittäminen on vanha konsti suojella lapsia. Tupakoiden pitäminen poissa näkyvistä on herättänyt ihastusta erityisesti siveyden sipuleissa ja muissa hölmöissä. Erityisesti lutherkirkkolaiset näkevät tupakoiden piilossa pitämisessä oikean raamatullisen suunnan, sillä eihän Raamatussa kertaakaan mainita esimerkiksi Marlboroa tai L&M-merkkistä amerikkalaista savuketta. Apostolit ja muu esikristillinen sakki siis oli tupakkalakossa, joka tekisi hyvää lapsillekin.

 Änkyröiden mielestä myös homot pitäisi merkitä jollain tähtimerkillä, etteivät lapset saisi vaikutteita. Presidentinvaaleista tulee nykyisellään lasten keskuudessa varsin arveluttava operaatio. Paraikaa kehitelläänkin mahdollisuutta peittää kokonaan toinen ehdokas lasten katseilta. Sillä jos mies on hyvännäköinen, se on ilman muuta homo, ajattelee tietenkin yksinkertainen  lapsikulta. Haluan siis homoksi,  minusta voi tulla  vaikka Berliinin pormestari, Saksan ulkoministeri, Irlantiin senaattori, Islannin pääministeri … miksei siis Suomen presidentti!

Luonnollinen ratkaisu olisi säkki päässä esiintyminen. Vaalivirkailijoita äänestäjän olisi kuiskaamalla kysyttävä kuka säkissä on. Toisessa leirissä on nyt kuitenkin  oltu huolestuneita, että toinen saisi tästä aivan ilmasta mainosta. Lapset kuitenkin ääneen kyselisivät, kuka siellä säkissä oikein on.

Niinpä valtioneuvoston neuvoa-antava työryhmä ehdottaakin sopuratkaisua: kumpikin pukeutuu säkkiin. Tämä olisikin loistoratkaisu, sillä ehdokkaat ovat esimerkillisiä herrasmiehiä molemmat. Niinpä  valinnassa ei olisi ollenkaan vaaraa, että voisi valita sian säkissä.

Vapaus, veljeys ja tasa-arvo!

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, EU, ihmiset, kirkko, mynämäki, politiikka, sano suoraan, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Lapset, tupakat ja homot valtakunnassamme

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Näyttää siltä, että näissä vaaleissa homous on valttikortti.;))

  • tammikuu44 sanoo:

   Varmasti ensimmäistä kertaa nyt oikein tosissaan yhä useampi alkaa ajatella, ettei ihmisen sukupuolinen suuntautuminen voi olla mikään este. Haaviston on tehnyt nyt jo uskomattoman työn ihmisten tasa-arvon hyväksi. Lisäksi hän on tosissaan kantaessaan huolta myös heikossa taludellisessa asemassa olevsita ihmisistä. Valitettavasti Niinistö, hieno mies hänkin, on ennen kaikkea suurpääoman asianajaja.

 2. Hirlii sanoo:

  Hah Hah Hah :)

  Päiväkodeissa ollaan kuulema nyt ihmeissään. Nimittäin jos (kun!) Haavistosta tulee presidentti niin miten ihmeessä päiväkodin itsenäisyyspäivänjuhlat sitten järjestetään, kun se on ollut niin helppoa valita yks tyttö ja yks poika esittämään Tarjaa ja Penttiä.

  Sitäpaitsi pojathan saattavat nyt samaistua presidentin puolisoon ja ryhtyä kampaajiksi eikä pankkiireiksi. Ai kauheeta, sehän on ihan väärä roolimalli. Vaikka moni nainen käy mielellään kammattavana mieskampaajan luona.

  Fredi (laulaja Matti Siitonen) on ollut muuten ensimmäinen mies joka on päässyt jakamaan makuuhuoneen kaupunginjohtajan kanssa.

  (Juttu liittyy aikaan kun Eeva-Riitta Siitonen valittiin Hgin kaupunginjohtajaksi. Silloin oli aivan tavatonta se, että naisesta tuli kaupunginjohtaja.)

  • tammikuu44 sanoo:

   Joo, kyllä tässä on nyt monenlaista myrskyä vesilasissa. Tämän päivän Ilta-Sanomissa muuten esiteltiin muitten maitten huippupoliitikkoja, joiden rinnalla komeili samaa ukupuolta oleva puoliso. Ja jos nyt Haavisto tuntuu jonkun mielestä naamaltaan tai käytökseltään vastenmieliseltä, niin kyllä totisesti maku on aika persoonallinen eli onko sitä silloin ollenkaan.

   Kyllä Haavisto nyt availee uusia uria ja panee ihmiset ajattelemaan sekä korjailemaan ummehtuneita käsityksiään!

 3. Ulkomailta sanoo:

  Kyllä on ihmeellinen kansa ei millään tahdota tunnustaa että Mannerheim oli bisse.
  Ja nyt älytön möykkä Haaviston sukupuolisesta suuntautumisesta.
  Persujen vaalimenestys eduskunta vaaleissa herätti suurta huomiota ulkomailla ja vahvisti käsitystä että Suomi on ulkolais- ja vähemmistö vihamielinen maa.
  Haaviston pääseminen näinkin pitkälle korjaa hieman näitä käsityksiä parempaan suuntaan.

  • tammikuu44 sanoo:

   Matikainen: olet viisa suomalainen mies. Se on harvinaista.

   Sitä minäkin, että Haavisto on jo nyt korjannut käsityksiä suomalaisten vanhoillisesta jääräpäisyydesta; hienopja miehiä löytyy niin homoista kuin heteroista!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s