Linjanorsu /Pakinaperjantai 17.2.

Linjanorsun kansanmalli, taustalla näppärä naisille kehitetty malli

Siellä mihin suomalaiset firmat ovat siirtäneet ja siirtävät jatkuvasti tuotantoaan on tehty paljon havaintoja muustakin suomalaisesta tuhlailusta. Erityistä ihmetystä on herättänyt suomalaisten työntekijöiden matkakustannukset ja polttoaineen korkea hinta.  Esimerkiksi erään kännykänkuoria kääntelevän entisen suomalaisen tehtaan itämaiset  uusio-osaajat ja  tietäjät viestittävät seuraavaa:

Hyvä finistirehtör

Ehkä vaikeuksia teillä on, arvoisa ensimmäinen johtopersoona, myöskin halvan työvoiman liikuttelemisen suhteen paikasta toiseen, vaikka henkilperskuntanne onkin vähentynyt 1000 perseelä. Nytpä tarjouksemme teille on suuremmoinen sekä että edullinen, hinta halpa kerrassaan. Kännittäkään huomiokyky tuotekappalemme omenasuksiin. Tulvaisuden suhtkoht ei tarvi  huolia kannatella..

Kuljetuspelliksi te hankki nyt heti linjanorsu tai koko linjanorsulama. Saadatte alennus.

Linjanorsu on halpa peli, ei käytä polttoaine saatanallinen bensa, syö rikkaruho ja käy silviisin paikasta paikka .Ei sottapytty.  Huolto helppo vain kakka pois ihmistieltä. Tasainen käymäjalka.

Upea nahkaverhoilija.  Myös sotakalunne saattavat tarvita linjanorsu, joka  helposti muunneltavainen norsupanssarivanukkaksi, joka on täisin kilpailukyykkyinen Pasi-pansariajopelin kansa. Siellä Finlandiasa tai lähisudella on heramarsalka Hannibal käyttänyt sotakonnana norsupanssareita ja saanut barbarit kauhun velliksi..

Terveisin
Hur Lum Heihai

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläimet, eläkeläiset, EU, ihmiset, Linja-autot, Luonnonsuojelu, mynämäki, yhteiskunta, Yrittäminen Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin: Linjanorsu /Pakinaperjantai 17.2.

 1. Savu sanoo:

  Norsusta onmoneksi

 2. Hirlii sanoo:

  Oi voi nyt tuli monta vuotta lisää. Nauramalla saa lisävuosia, niin ne väittävät.

 3. Aili Nupponen sanoo:

  Tässä onkin sitten vanhanmallinen sotakone otettu käyttöön;DDD

  Kai se sitten heinillä ja muilla ruohoilla kulkee??

  Oikein hauskaa viikonloppua, Tuula.<3

 4. Deme sanoo:

  Otan kaksi. Tilaisin koko tokan mutta eivät yhden pihan rikkaruohot kaikkeen piisaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s