Vanhaa hapatusta, pohjalla vauvamössöä

IS 14.3.2012

*

Media tekee parhaansa ihmisten viihdyttämiseksi. Mediaihminen tunkeutuu tiedon ytimeen henkensä kaupalla. Joutuu itse oikeuden eteen paljastaessaan urheilijoiden huumeiden kanssa söhläämistä tai valelääkäreitä. Älkää haukkuko mediaa! Kansa  tykkää, että herroja haukutaan.  Edes puolet siitä mitä ansaitsisivat!

Elämänmeno nykyään on niin kieroa, että tarvitsemme kolmannen valtiomahdin toimittajineen, jotka uskaltavat raottaa vallan kammareiden ovia. Tästä kansa saa myös paljon hupia. Parhaillaan kansa veikkailee, miten käy AKT:n emänuhjakkeelle tälle herra ja ylhäisyys Timo Rädylle.

Helsingin Sanomissa taannoin  hehkutettiin Hilkka Ahteen erottamisjuttua jo siihen malliin, että uumoiltiin Hilkka Ahteen ja Timo Rädyn välillä olleen muutakin kuin riitaa ja sekasotkua. Helsingin Sanomat kohteliaasti pyysi anteeksi lipsahdusta. Mutta nyt nauretaan naisvaltaisten työpaikkojen kahvipöydissä maha kipeäksi johtoportaan naissankarille, jolle tosiaankin voisi panna hameen päälle. Siis: kumman kaa olisit mieluummin  sillai, Rädyn vai Berlusconin, Rädyn vai  Putinin, Rädyn vai Pohjois-Korean Kim Jong-unin kaa?

Entä sitten Finnair? Toimitusjohtaja Mika Vehviläinenhän se varsinainen peluri on. Asuntokaupat vakuutusyhtiö  Ilmarisen kanssa eivät kestä päivänvaloa.  Juttu on jo poliisin esitutkinnassa ja toimitusjohtajalla kohta, jos oikeus ja kohtuus tapahtuu,  kengän kuva persuuksissa. Ja muukin touhu tässä lentofirmassa on uskomatonta matalalentoa.  Finnair maksoin syksyllä  2009 yhteensä 2,8 miljoonan bonukset johtajilleen, kun samaan aikaan työntekijöiden palkoista säästettiin kannattavuuden parantamiseksi. Sama kiero säästötoimi firmassa jatkuu yhä.

Kolmas huhu-uutisointi liittyy lahjakkaaseen kirjailijaan Katja Kettuun. Ihmetellään,  että miksi nainen ensin kertoo jotain raiskausyrityksestä ja sitten ei kerrokaan. Erityisesti kirjailijan naiskollegat ovat tuohduksissaan: eikö Katja saa suojella pimppunsa salaisuuksia, mitä, häh!?
Ilmeisesti joku lökäpöksy miestoimittaja on mennyt laukomaan jotain semmoista, että kyseessä on mainostemppu. Mitä tässä nyt ällistellään? Omaa tavaraansa saa mainostaa. Tarkoitan tässä kirjaa, sitä Kätilö ja tätä Pimppuni on valloillaan -opusta.

Lopuksi ihanaa vaaleanpunaista mössöä eli  uutinen ylitse muiden Ruotsista: Victoria on huomannut, että vauva on muuttanut elämän aivan toisenlaiseksi. Wau!

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, feminismi, ihmiset, Mediamaailma, mynämäki, sano suoraan, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

10 vastausta artikkeliin: Vanhaa hapatusta, pohjalla vauvamössöä

 1. lepis sanoo:

  Hieno tiivistelmä viikon uutisista! Jospa jättäisivät spekuloinnin ja tekisivät enemmän vauvoja.

  • Hyvä idea! Enemmän vauvoja – niitten tekemisessä aika mukavasti tuhraantuu ja nähdään sitten onko pääjohtajista tai muista napamiehistä mihinkään. Jos tulosta ei tule, ukko ulos eikä bonusta ainakaan tule.

 2. Tosi Evakko sanoo:

  Kenen kaa ne vanhat pääjohtajat niitä vauvoja tekisi?Ei nuoret naiset rahan takia rupea vanhoja lötköpötköjä makuuhuoneessaan katselemaan.

 3. Aili Nupponen sanoo:

  Vauvojen teko on mukavaa, varsinkin miesten mielestä;DDD

 4. Tosi Evakko sanoo:

  Kyllä naisiakin tekotapa miellyttää,mutta näin vanhempana miehenä olen huomannut että vanhemmat naiset siitä oikein innostuneita ovat.Vaikkei vauvojen tulosta ole tietoakaan.

 5. Tosi Evakko sanoo:

  Itseäni en niin vanhana pidäkkään vasta 68v on mittarissa.Mutta kypsät naiset ei meitä puoliksikaljuja harmaapäitä ole huomaavinaan

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s