Miehen kätevät kädet monessa mukana

Kerrostalossa oikein käteväkätinen mies on haluttua tavaraa. Ravintoloiden vessoissa niitä on kuitenkin varottava.

*

Kätevä nainen opettaa helposti miehen käteväksi käsistään. Opetettu  mies sitten kesällä pesee ykskaks huushollin matot aurinkoisena kesäpäivänä mattojenpesupaikalla. Siinä nainen saa monia ihailevia katseita niiltä kanssasisariltaan, jotka yksinään hinkkaavat räsymattojaan. Käteväkätinen mies osaa yllättää. Ohessa esimerkki.

Oikein näppäräkätinen mies voi tosin sotkeutua omaan näppäryyteensä ja joutua epäillyksi seksuaalisesta hyväksikäytöstä ja kiinteistöön kohdistuneesta vahingonteosta. Tosi kuin vesi: aamun (to 3.5.) Turun Sanomissa kerrotaan 62-vuotiaasta miehestä, joka jokunen aika sitten kouri parikymppisen naisen intiimialueita Turun keskutassa Rento-nimisessä ravintolassa.  Mutta varsinaisesta näppäryydestä kertoo tapa millä kyseinen kourinta suoritettiin:

“Mies oli mennyt naisten vessan puolelle ja rakentanut vessankopin seinään salaluukun, jonka kautta hän pääsi kourimaan viereisen kopin naista. Ravintolassa mies pääsi kiinni yhteen naiseen ja huoltoasemalla hänen epäillään kourineen ainakin kahta naista.”

Mies otettiin melko nopeasti kiinni, mutta hän ehti piilottaa sahamaisen työvälineensä. Poliisi löysi kuitenkin  kiinniottopaikalta pienen sahan ja havaitsi sen terässä väliseinästä irronnutta materiaalia. Poliisi epäileekin nyt tätä sahaa miehen käyttämäksi väliseinän rikkomistyökaluksi.

Hämmästyttävän kätevyytensä mies osoitti siinä, että seinän reikiä oli vaikea huomata, koska ne oli  sahattu niin taitavasti, että aukosta irronnut kappale oli mahdollista kiinnittää takaisin paikoilleen.

Näin taitavaa sahankäyttöä ei järjissään oleva näppäräkätinenkään mies hallitse.

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, feminismi, mynämäki, Väkivalta, yhteiskunta, Yrittäminen Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

14 vastausta artikkeliin: Miehen kätevät kädet monessa mukana

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Tämä taitaakin olla kätevyyden huippu;//

 2. isopeikko sanoo:

  Mistä kertoo se, että mies oli moiseen ruvennut? Jos sen pää oli vinksallaan, mikä sen oli vinksauttanut? Ja mistä se päänvinksautin oli alunperin syntynyt? Peikko luulee, että elämä ei ole kovin yksiselitteistä.

 3. Karjalaispoika sanoo:

  Ehkä mies oli ujo eikä uskaltanut ottaa muuten kontaktia?Kyllä itsellänikin on usein vaikeuksia ottaa kontaktia naisiin vaikka kovasti mieli tekisi.Mutta olen niin peukalo keskellä kämmentä että
  sahailuhommiin en rohkenisi ryhtyä.

 4. Karjalaispoika sanoo:

  Naiset useimmiten ”sahailevat” silmään meitä lemmenkipeitä miehiä.

 5. Karjalaispoika sanoo:

  Minusta oli ujon miehen sairaalloista naisen kaipuuta,sellaisia on meissä miehissä paljon.

  • Karjalaispoika on selvästikin romantikko, kyllä naista saa kaivata vaikka kuinka tuskaisesti, sehän on vallan normaalia. Mutta tuskin asia korjaantuu tuon vessamiehen metodilla. Pitää leperrellä!

 6. Karjalaispoika sanoo:

  Tuntemattoman Rahikainen sen taidon osasi olihan hän savolainen,kai se jotenkuten vois karjalaiseltakin onnistua???Muuten inkeriläisistä suomalaiset naiset aikoinaan pitivät kovasti heillä oli pehmeämpi tapa puhua.

 7. karjalaispoika se vasta kunnon puhuja ja pussaaja on! Suomalaiset naiset pitävät oikeastaan kaikenlaisistä miehistä, jotka puhuvat ja pussaavat.

 8. Karjalaispoika sanoo:

  Puhua kyllä osaan jotenkuten,mutta pusu etäisyydelle (läheisyydelle) en uskalla.

  • Sen varsin valehtelet! Tai sitten on korkea aika alkaa karaista itseään. Vähitellen aina lähemmäksi ja lähemmäksi, naiset tykkää sellaisista miehistä, jotka eivät heti ole käsin kähmimässä, täytyy odottaa sopivaa hetkeä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s