Katolisen kirkon pyhät pedofiilit

Aikuiset: ”Ajakaa pois tuo uhkaava pilvi, lasten on annettava rauhassa juosta kukkaniityllä ja meidän on pelotta uskallettava kiivetä päivänkakkaran vartta pitkin, astuttava sitten  onnellisena elämänlaivaan!”

*

“Hävittäkää se katala!”

Sinä hetkenä kun Lalli kirveelle sivalsi katolisen Henrik-piispan pään poikki Köyliön järven jäällä, hän nousi suomalaisten suurmiesten joukkoon. Siitä huolimatta, että tappaminen on tuomittavaa.  Katolinen kirkko on kyllä  pitänyt huolen siitä, että  Lalli on vuosisatoja ollut tuomittuna ja häväistynä. Päätön Henrikki sen sijaan nousi pyhimysten joukkoon. Ja jopa luterilaiset riitelevät Henrikin luunkappaleista osan todetessa, että koko Henrikkiä ei ole edes ollut.

“Hävittäkää se katala”, huusi järjen ääni jo 1700-luvulla – turhaan.

Täydestä meni siis legenda  vielä uskonpuhdistuksen jälkeenkin. Katolisen kirkon katala tekopyhyys ja maalliset rikkaudet sumentavat järjen äänen tehokkaasti  vielä tänäänkin. Lallin suomalainen veriteko kalpenee  katolisen kirkon palvelijoiden hirmutekojen rinnalla. Niistä vaietaan tekopyhästi ja visusti yhteisymmärryksessä.

Eilen  TV 1:n dokumentissa käsiteltiin kahden katolisen sisäoppilaitoksen vuosikymmeniä salassa olleita pedofiilitapauksia. Vasta nyt  22 koulujen entistä oppilasta, jotka aikoinaan joutuivat katolisten opettajapappien uhreiksi tyylikkäissä sisäoppilaitoksissa, on nostanut syytteen ja vaatii katolisia pappeja tilille teostaan. Uhreja on ollut ainakin sata.

Teot tapahtuivat  Englannissa ja Afrikassa viitisenkymmentä vuotta sitten. Uhrit löysivät toisensa netin kautta ja alkoivat toimia.  Miehet ovat kokeneet varsinaisen katolisen helvetin. Hyväksikäytetyistä jokainen lapsuudessaan uskoi, että oli ainoa. Jumalan ruoska viuhui usein opettajan käsissä.  Aikuinen kyllä osaa sulkea lapsen suun pelon ilmapiirillä,  nöyryytyksillä, piiskaamisilla,  rukouksilla, manauksilla ja pimeyden voimilla uhkailulla.

Jotkut sentään uskalsivat kotona kertoa asiasta, mutta katolinen kirkko ei ryhtynyt mihinkään todellisiin toimiin rikollisten erottamiseksi ja tuomitsemiseksi.  Yksi hirviöistä on jo ehtinyt kuolla kunniamerkeillä palkittuna.

Suuri voimattomuus ja avuttomuus valtaa katsojan mielen, kun  rikoksiin syyllistynyt salaa kuvatussa videossa vakuuttaa syyttömyyttään kirkkain silmin.  Mieheen ei kukaan järjellinen  koskisi pitkällä tikullakaan! Vanhainkodissa viimeisiä henkosia vetelevä, kunniamerkeillä palkittu ukonrääpäle on jo kirjoittanut aikaisemmin tunnustuksen, mutta silti vielä alkaa selitellä: “Tunnustelin peiton alta kädelläni, ettei poika vain syyllistyynyt itsesaastutukseen.”

“Hävittäkäämme se katala!”

Uusinta TV1 la 14.7. klo 13.05.

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): EU, katolinen kirkko, koulu, luterilainen kirkko, mynämäki, nuoret, opettajat, sano suoraan, Väkivalta Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin: Katolisen kirkon pyhät pedofiilit

 1. nils-åke toivonen sanoo:

  Oli hyvä, että tämä ohjelma esitettiin myöskin Suomen televisiossa. Tässä kerrottiin yhden katolisen kirkon sääntökunnan poikien sisäoppilaitoksen tapahtumia. Mutta katolisella kirkolla on hyvin monta muuta sääntökuntaa, jotka pitävät samanlaisia sisäoppilaitoksia ja näissä kaikissa tilanne on sama. Katolisten pappien selibaatti on luonnoton systeemi ja se osaltaa houkuttaa papiksi ryhtymistä juuri tällaisia sadistisia henkilöitä. Miten paljon pahaa katoliset papit ovatkaan vuosien aikana tehneet. Nytkin ei kyseessä ollut ainoastaan seksuaalinen hyväksikäyttö, vaan nämä papit myös piiskasivat näitä poikia. Keskiajalla uhreja kidutettiin ja poltettiin elävänä. Papit ja myös nunnat katsoivat elävältä polttamisisa ja saivat siitä orgasmin. Siis näin sairasta menoa.
  Ja kaikesta tästä tiedettiin kirkon johdossa, mutta siitä vaiettiin. Nykyinen paavikin on tietoinen kaikesta tästä, mutta hän vaikeni ja vasta nyt hänen on pakko pahoitella tapahtumia. Jos pedofiilipapin toiminta tuli tietoon, niin piispa siirsi hänet toiseen hiippakuntaan ja siellä hän jatkoi samaa tekemistään. En ole kuullut, että yksikään pappi olisi joutunut vankilaan rikoksistaan.
  Tämä ohjelma käsitteli pappien sadismia poikia kohtaan. Mutta samalla tavalla myöskin nunnat toimivat tyttöjä kohtaan ja voivatpa olla vielä raaempia kuin papit. Nunnien elämä on epänormaalia ja nunniksi valikoituvat myös usein sadistiset ja seksuaalisesti epänormaalit henkilöt. Ja luostareiden sisäinen kuri on ankara ja sadistinen. Esimerkiksi Turun birgittalaissisarten järjestämässä lasten joulujuhlassa lapset olivat nunnien mielestä riehaantuneet liikaa, joutui se nunna, jonka piti valvoa lapsia, rangaistukseksi syömään seisaaltaan. Tästä voi päätella hyvin paljon.

  • Kiitos Åke hyvästä ja asiantuntevasta kommentista. On tässä luterilaisilla ihmettelemistä, vaikka samanlainen meininki se on monien lahkojen piirissä kaikilla kritityiksi iseään nimittävillä. Peräti kummallista kärsimyksen ja veren hajua ja makua useinkin.

 2. Aili Nupponen sanoo:

  sairasta touhua tuollainen, myös itsensä / toisten ruoskiminen on sairasta. samaa olen ajatellut tuosta pääsiäisen kärsimysnäytelmästä. aina tarvitaan veriuhri, joka uhrataan toisten puolesta: MIKSI? syytön tapetaan syyllisten puolesta – ajatuksessa ei ole päätä eikä häntää—.

  • Hyvä kysymys tuosta veriuhrista, Ja kuka sitä veriuhria sitten oikein vaati? Joku Jumalaa korkeampi ilmeisesti?
   Ovatko ihmiset tyhmenemässä, kun juuri tuo kaikkein tiukkapipoisin ja vanhoillisin eli katolin usko alkaa viehttää ihmisiä? Ehkä sen monimutkaiset rituaalit sokaisevat. Selvä taikausko kuten usko pyhäinjäännsten ihmeitä tekevään voimaan menee täydestä. Uusia taikakaluja löytyy jatkuvasti, esimerkkinä se Torinon käärinliina. Senkin merkitys kyllä jää peräti hämäräksi. Todellista rikollisuuttakin ilmenee kuten nämä pedofiilitapaukset osoittavat.

 3. nils-åke toivonen sanoo:

  Kaikissa uskonnoissa jumalat vaativat uhreja, joilla uskovaiset lepyttävät jumaliaan. Mistä mahtaa johtua, että jumalat vaativat uhreja vastapalveluna siihen, että auttavat ihmisiä. Juutalaisuudessa pappien ainoa tehtävä oli uhrata eläimiä ja ainoa paikka, missä tätä uhritoimitusta voitiin tehdä, oli Jerusalemin temppeli. Kun temppeli sitten tuhoutui ja uutta ei voitu rakentaa, koska ei ollut tarpeeksi ”puhtaita” ihmisiä sitä rakentamaan, niin koko pappien virka loppui. Juutalaisuudessa ei tänä päivänäkäänn ole enää pappeja, ainoastaan rabbeja.
  Ja sitten nuo katolisen kirkon pyhäinjäännökset. Tuolla Savonlinnassa päin on nyt näytteillä kopio Torinon kääriliinasta ja paikallinen kirkkoherrakin on vakavasti sitä mieltä että se Torinon tuomiokirkossa säilytettävä kääriliina on aito. Kun siitä löytyy vanhaa siitepölyäkin. Ja kuitenkin se liina on kolmessa tutkimuksessa ajoitettu keskiaikaan. Miksi luterilainen pappi uskoo pyhäinjäännksiin. Ehkä hänelläkin on piiput kallellaan katolaisuuteen, olihan hänellä ruusukehäkin (rukousnauha) kädessään.
  Katolilaisuudessa on jotakin mystistä taikauskoa, joka viehättää muutamia henkilöitä. Tiedän joitakin ja he ollessaan luterilaisia, eivät olleet uskosta kiinnostuneita, mutta käännyttyään ovat niin innokkaita ja tiukkapipoisia katolilaisia. Yksi heistä on katolisessa tiedotuskeskuksessa työskentelevä Tervaportti-nimninen mies.Kirjoitin kerran siitä miten Luther tuli Roomaan ja miten Birgitta tuli Roomaan. Luther nöyränä ja Birgitta korskeana suuren seurueen kanssa. Sain tältä Tervaportilta sähköpostia, jossa hän kirjoitti mm näin: ”katolialisena minua loukkasi suuresti se, että vertasitte pyhää Birgittaa ja Lutheria”.. Niinpä niin.
  Uskonto voi sokaista ihmisen niin, että hän uskoo pyhäinjäännöksiin ja palvoo niitä. Miten onnellisia katolilaiset olivat kun saivat sen Henrikin värttinäluun. Se pantiin lasiseen uurnaan ja on kirkon alttarilla. Ja se ei ole sitä, mitä päällä lukee. Todennäköisesti se on ihmisen luuta, mutta yhtä hyvin voi olla siankin. Ranskassa on peräti 18 Jeesuksen esinahkaa ja kaikki tietenkin aitoja.
  Ja jossakin kirkon alttarilla Puolassa on edellisen paavin verta!! Se on iljettävää. Kyllä hulluutta maailmaan riittää.

  • Kiitos taas lisävalaisusta! Uskomattomia nämä uskonnot. Ne antavat ihmislle kai jotain, ehkä sellaista tunnetta, että on ikään kuin parempi ihminen kuin muut ja samalla uskovainen voi varmistella itselleen ikuista taivaspaikkaa. Ei hyvään elämään ja lähimmäisen rakastamiseen tai heikompien auttamiseen, oikean ja väärän eron tajuamiseen mitään uskontoja tarvita.

 4. nils-åke toivonen sanoo:

  Haluan vielä lisätä muutaman sanan tästä aiheesta.Nyt on käsitelty vain katolisessa kirkossa tapahtuneita pedofiliatapauksia ja muuta sadismia. Mutta myös Venäjän ortodoksikirkon piirissä on ollut samanlaista rikollista toimintaa. Nyt ei Venäjältä sellaisia tietoja saa, mutta ennen vallankumousta oli paljonkin juttuja siitä sadismista, joita pappisseminaareissa harjoitettiin. Siihen aikaan ei voitu puhua asioista niiden omilla nimillään, vaan sanottiin, että seminaarien moraalinen taso ei ollut korkea. Oli juoppoutta, väkivaltaa ja julmuutta..Eräs kirjailija on kuitenkin kuvannut seminaarioppilaiden elämää varsin realistisesti ja siinä hän kertoo yhden hyväksikäytetyn pojan tehneen itsemurhan juomalla itsesä kuoliaaksi. Kirjan nimi on muuten lyhyesti Burza eli pappisseminaari. Kirjan kirjoittaja oli N.G. Pomjalovski ja tämä itsemurhan vodkalla tehnyt poika tai oikeastaan mies, oli jo 28-vuotias.

 5. Samanlaista sikamaista menoa on ollut ja on kyllä vieläkin Kreikan ortodoksisessa kirkossa. Kazantzakis sai kärsiä, kun kirjoissaan hiukan nälväisi munkkien homosuhteista. Kirjailijaa ei haudattu ollenkaan kirkkomaahan. Mutta mies tuosta tuskin oli ollenkaan pahoillaan – päinvastoin luulisin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s