Kuka käski olla läski!

Pyhä kalkkunatanssi. – Kuva Häplänperän Valittajien salaisesta jäsenlehdestä.

*

Hyvät hyssykät: Madonnankin pylly alkaa vanhuuttaan repsottaa! Se on nähty nyt äskeisen Suomen-keikan  valokuvista, joissa Madonna esittelee yleisölle peräpeiliään rehellisesti pyllistäen. Oi-oi,  repsottaa, repsottaa se ennen niin kiinteä pylly! Vahingonilo on parasta iloa,  nyt voi kuka pullukka tahansa iloita ja  sanoa Madonnastakin: Voihan läski!

Tiedän kuitenkin yhden naisjoukon, joka suhtautuu läskiinkin, jos ei nyt täysin hyväksyen, niin kuitenkin tosiasiat todeten. Tosiasihan on, että naisihminen alkaa pullistella siinä puolen vuosisadan iässä. Tämä inhimillisiä arvoja pursuava  naisryhmä on raumalainen kalkkunaryhmä Häplänperän Valittajat. Hieno, taiteellinen naisryhmä, joka laulaen ja liikkuen kuni kulkisi yli kukkien tuo esille naisena olon iloja.  Madonnalla olisi muuten nyt mahdollisuus läskeineen päästä tuohon raumalaista  naisenergiaa tihkuvaan valiojoukkoon!

Naisten touhu on tragikoomista naiseuden ylistystä, he tunnustavat oman lehmyytensä, pursuavat push up -energiaa jo vuodesta 1998. Tuolloin  joukko naisia päätti ruveta ruikuttamaan julkisesti riippurintojaan ja kaksoisleukojaan, lupsuvia silmäluomiaan ja ryppyjään,  tuoda esille  kaikki naiseuden ilot.

Esitykset sisältävät itse sanoitettuja lauluja, on lausuntaa ja muuta valitusta. Naiset nauravat itselleen, ovat ihan aitoja, komeita kalkkunoita. Kaiken kaikkiaan upeaa naisenergiaa, jota on nähty jo ympäri Suomen, Finlandia-talollakin.

Häplänperän valittajien kannanotto läskiin: Kuka käski olla läski! Taidatkos sen selvemmin sanoa. Mutta yksi on varmaa: nauru pidentää ikää.

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, feminismi, ihmiset, mynämäki, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

9 vastausta artikkeliin: Kuka käski olla läski!

 1. Careliana sanoo:

  Tunnustavat lehmyytensä! Sen minäkin kernaasti tekisin, lehemät ovat niin valtavan valloittavia olentoja! Valitettavasti vain minulla on pieni ja sievä peppu, se on sukuvika, miähen suvusta nimittäin. Vieraat ovat kertoneet selvästi sen noteeranneensa häissämme: kun uusi sukunimeni ensimmäistä kertaa lausuttiin, niin kuului vain kun meikätytön peräloosteri supertimmiin formaattiin sujahti. No aina ei voi voittaa. Mutta onneksi sentään aina voi valittaa!

  • Ei naista voita mikään. Varsinkin jos alkavat toimia yhdessä. Lehmästä erottaa naisen siitä, että naiset eivät ammu, patsi armeijan käyneet naiset. Mutta naiset ovat kovia märehtimään, paitsi nämä häplänperäläiset, jotka julistavat kaikki vääryydet ja virheet naisen olemuksessa ja koko maailmasta julki. Vartaloltaan nainen on kauniimpi kuin lehmä.

  • Karjalaispoika sanoo:

   Naisen peppu on ihanin asia maailmassa sen katseluun ei voi millloinkaan kyllästyä.
   Ja entäs sitten Afrikan naisten pepputanssi oon ollut näkemässä kun tukeva tumma-täti
   pisti pepun liikkeelle, ei tiennyt että miehiäkin oli läsnä.Oli tosi eroottista ja kaunista.

 2. Careliana sanoo:

  Aha, väkäsulkeisiin sijoitettu sana katoaa… Piti siis sanomani että kuului vain SLURPS kun se peräloosteri timmiytyi.

 3. Aili Nupponen sanoo:

  Hienoa että Häplänperän naisväki osaa suhtautua huumorilla pieniin heikkouksiinsa..;DDD
  Näin pitäisi meidän kaikkien (naisten & miesten) osata tehdä!<3333

  Ja tuo on tärkeintä: nauru pidentää ikää..;)))))

  • Siinä ryhmässä on mukana kaikensorttisia naisia lastentarhanopettajista oikein taiteilijoihin, joista yksi on Kerttu Horila, tuon kuvan väsääjä. Kerttu on tunnettu isoista savihahmoistaan. Niitä on muutama Rauman kanaalissakin seistä tököttämässä. – Omituisia siis kaikenkaikkiaan nuo raumalaiset naiset. Mutta varsin luonnikkaita..

 4. annelitre sanoo:

  Onpa huima kuva! Vau! Tuonne sopisin joukkoon enkä erottuisi, paitsi täytyisi pitää suunsa kiinni, ettei murre paljastaisi. Ihania naisia.

  • tammikuu44 sanoo:

   Juu, itsekin sopisin mainiosti tuohon joukkoon. Kuva on muuten raumalaisen taiteilijan Kerttu Horilan käsialaa. Hän on hiukan lihottanut tanssivia sulottaria. Kiva nähdä joskus rakastettavan lihavia ihmisiä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s