Lemmen syömävelka (Pakinaperjantai 9.11.2012)

Roman Schatz: ”Seksistä on maksettava suhteella, käteisellä ei saa selvitä.”

*

Roman Schatz, tämä miehekkään ruma mutta seksikäs pakinoitsija, pakinoi lauantain Ilta-Sanomissa  siitä  ja sen puutteesta eli  seksistä. Kauhea mies, eihän seksistä saa laskea leikkiä! Se on tuhmaa.  Äkäisten feministinaisten moraaliselle  pikkuvarpaalle seksipeto Schatz astuu ehdottaessaan, että tällaisen intiimin toiminnan voisi panna (kamala sana, anteeksi) reilusti maksulliseksi. Ei tulisi mutinaa siitä kuka saa ja kuka ei.

Ruokoton mies ehdottelee siis  selvästikin tekopyhästi, että seksin jakelua ja anniskelua  pitäisi ehdottomasti kontrolloida. Koska Suomessa tykätään kontrolloida kaikkia vaarallisia asioita, aineita ja harrastuksia, joku tolkku siis pitäisi olla seksinkin suhteen.

Schatz kirjoittaa:  “Onhan meillä käytössä jo lounassetelit, liikuntasetelit ja kulttuurisetelit. Perustetaan monopolivirasto  ja jaetaan seksiseteleitä”

Herra Schatz unohtaa nyt kokonaan, että  on vallan kauhea ajatus sellainen, että ihminen käyttäisi seksin maksamiseen jotain seteliä. Selvää rahaa on näissä kaupoissa  käytetty aina. Tuskin kukaan ammattilainen luottaisi mihinkään epämääräiseen  valtion antamaan seteliin, jonka vaihtoarvo saattaa tuossa tuokiossa alentua vallan murto-osaan alkuperäisestä, hyvä on muistaa miten on käynyt Nokian osakkeillekin. Pelkkää persnettoa tuottaa nykyään koko firma.

Ja mikä kauheinta, tulisi kenties valtiolle hirmuinen  tarve saada EU:ta Suomelle oma tukipaketti, kun on syntynyt niin tuhottomasti sellaista ns. lemmen syömävelkaa, vaikka kuinka on säästetty seksiseteleiden  jaossa. Panevat kansalaiset hädissään  ilman seteliäkin!

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, EU, ihmiset, mynämäki, yhteiskunta, Yrittäminen Avainsana(t): , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin: Lemmen syömävelka (Pakinaperjantai 9.11.2012)

 1. Karjalaispoika sanoo:

  Herra Schatz on kasvanut kulttuurissa jossa sexin myyminen ei ole mikään tabuTanskassakin on palveluita varsinkin vammaisille.Me olemme jälkeen jääneitä tässäkin asiassa.Miksi sinusta Roman on ruma??????On tosi hienoa että olemme saanet tällaisen miehen suomeen.huom. en ole homo.

  • Eihän se Schatz nyt niin kamalan ruma ole, oikeastaan päinvastoin ja seksikäs kyllä, vaikka ei mikään kansikuvapoika olekaan. Ei miehen kuulukaan olla sellainen sliipattu mannekiini. Ja hauskasti se mies kirjoittaa ja vitsailee niillä seksiseteleillä. Vähän niin kuin vitsailin tässä jutussa itsekin. Usein pakinoissaan Schatz osuu naulan kantaan, kun ihmettelee suomalaisten kummallisia tapoja. Ja suomen kielen käyttäjänä mies on tosi taituri!

 2. Deme sanoo:

  Talentum varmasti mielellään täydentäisi kulttuurilounasliikunatsetelivalikoimaansa seksiseteleillä ja työnantaja saisi veronvähennyksiin ne tyhy-kuluina. Mutta niihin pitäisi ehdottomasti panna (siis laittaa) viimeinen käyttöpäivä. Muuten joku pihtari säästäsi vielä koko työuransa aikana kertyneet 10500 seteliä piironginlaatikkoon. Kun sitten perunkirjoitusiltana kevytmieliset ja -kenkäiset perilliset lähtisivät tuhlaamaan tuhlaamaan tuhlaamaan kaikki pois, niin vakavia markkinahäiriöitä semmoisesta seuraisi.

  • Kiinnität todella huomiota keskeisiin seikkoihin, joita kannattaa vielä eduskunnan seksivaliokunnan työryhmässä ottaa lähitarkasteluun. Aluksi annettaisiin ilmaiset setelit puolen vuoden ajaksi koekäyttöön koko eduskunnalle.
   Työnantajakin varmasti innostuisi verovähennyskelpoisista seteleistä. Työntekijät kuitenkin sattaisivat menneä huonoon kuntoon ja se taas lisäisi sairauspoissaoloja. Vaikea ja pohdintoja vaativa kysymys.

   Mutta pihtarit kyllä ovat aina keskuudessamme, siihen tuskin sadaan parannusta koskaan.

 3. Aili Nupponen sanoo:

  Miksikähän se myyjä on aina nainen ja ostaja mies?
  Naiset kyllä saavat seksiä ostamattakin..:))

  • Monet muutkin ovat toki tuota ihmetelleet. Ja jos tuomoisia seteleitä tulisi jakoon, niin kyllä niitä pitäisi olla kummallekin sukupuolelle.Ilman muuta. Naiset vain kuvittelevat kaikenlaista…

 4. Karjalaispoika sanoo:

  En usko että maksettu seksi on niin haluttua miestenkään keskuudessa.Kyllä se on parasta kun nainen haluaa pelkästä lemmestä,on ihanaa miehelle jos nainen kuiskaa ”haluan rakastella kanssasi”.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s