Olkavarren murtumisen positiiviset puolet

profiilikuva 022Vaaleanpunainen on kevään muotiväri kantositeissä.

*

Jos olkavartesi murtuu liukastuessasi näin talvella ihan yllättäen, positiivisella asenteella voit  kokea tapahtuman yhteydessä huomattavia ilahduttavia seikkoja. tosin ensialkuun kätesi riippuu velttona ja sitä särkee, mutta ei hätää, joidenkin tuntien kuluttua olet tyksin ensiapupolilla. verta ei näy missään. olet hyvissä käsissä, vain oma kätesi tuottaa tuskaa.
Melkein tuossa tuokiossa sinut johdatetaan erilaisia laitteita sisältävään huoneeseen. vasen kätesi pitäisi kuvata.
– nyt pitäisi riisua rintaliivit, sanoo nuori mies ystävällisesti hymyillen.
– tässä tarvitsisin nyt kyllä apua, sanon ihan vakavissani, sillä vasen käteni  ei liiku ja jos liikkuu, silmissä mustenee.
Komea nuori mies ei häkelly, hymyilee vain, päättelen, että mies on ennenkin ollut rintaliivien  kimpussa.

Ehkä 2 ja puoli sekuntia ja  intiimi vaatekappaleeni on tämän nuorukaisen käsissä, pusero on yhä päälläni, suuni sen sijaan on hämmästyksestä auki.
– näissä hakasissa  on metallia että sen takia, selittelee nuori mies hymyillen kuitenkin salaperäisesti.
– ammattimies, sanon. ja sekös nuorukaista naurattaa.

Nyt tässä mietin, että miten se sen oikein teki, pitääköhän temppua jatkuvasti treenata, ja kun niitä liivejäkin on monenlaisia, hakasia kuinka monta milloinkin. entäs jos kakaset ovatkin liivie

Mainokset

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, mynämäki Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

14 vastausta artikkeliin: Olkavarren murtumisen positiiviset puolet

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Positiivisia puolia olkavarren murtumasta on hyvä hakea, jos vain niitä on…;/
  Vahingoniloa en jaksa tuntea eikä muutenkaan naurata, joten kirjoitus kuuluu kategoriaan aiheeton…

  Mutta puhuttiinko joskus liukuesteistä, ainakin Maikun blogissa puhuttiin…
  Kestämistä sinulle, Tuula, lepäile välillä…

 2. Turkulaine sanoo:

  Kun kaatuu liukkauden johdosta, niin se on aina paha asia. Tietenkin voi lohduttautua ajattelemalla, että pahemminkin olisi voinut käydä.. Vammasi on sen kaltainen, että joudut pitämään kättäsi kantositeessa useita viikkoja ja kun voi käyttää ainoastaan toista kättä, niin se rajoittaa monella tavalla elämistä. Olet kuitenkin voinut kirjoittaa ja se on positiivinen asia. Kumpa saisit ajan kulumaan vaikka lukemalla. Viikot tuntuvat kuitenkin pitkiltä, näin pelkään.

 3. Lepis sanoo:

  Auts! Pikaista paranemista!

 4. runopasanen sanoo:

  Hyvä että sormet toimii näppäimistöllä; niiden käyttö edistää koko käsivarren verenkiertoa ja sitä kautta olkavarttakin. Kyllä sinusta vielä ruutiakka tulee kädenkin puolesta!

  • toimii nyt vain tämän toisen käden sormet. mutta sinä ihastuttava runoilija ja mies, sinua kiitän kannustuksesta. elämä palaa siis vielä täysin mustaksi murjoutuneeseen käteenikin. hyviä runoilmoja sinulle.

 5. Hirlii sanoo:

  Hyvää toipumista. On kurjaa kun toinen käsi ei toimi.

  Laita liukuesteet kenkiin ja oikein liukkaalla keilillä voi olla vielä kävelysauvatkin mukana. Ja tietenkin: anna kotiväen passata, ota siitä irti kaikki ilo – kuntoutukseen sopinee runopasasen neuvo oikein hyvin. :)

  • kiitos myötätunnosta ja hyvistä neuvoista, joista kyllä otan vaarin, jopa sellainen yksi on jo kotonanikin passaamassa. pulkkamäkeen en nyt kuitenkaan vielä mene, vaikka onkin laskiaistiistai.

 6. aimarii sanoo:

  Hyvää toipumista sinulle. Harmien harmi tuommoinen haaveri. Toiskätisenäkin olet näpytellyt tekstiä ja pärjäät mainiosti vaarin avustamana.

 7. Turkulaine sanoo:

  Hyvää Ystävänpäivää Sinulle Hymyilevä.. Sinä olet hyvin valoisa luonteeltasi kun voit kirjoittaa olkavarren murtumisen positiivisista puolista. Voit siis nähdä tällaisessa onnettomuudessa jotakin positiivista.. Siitä kaatumisesta on kulunut jo jonkinverran aikaa, joten paraneminen ja toipuminen on hyvässä menossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s