Nainen, joka tanssii demonien kanssa pirunpolskaa

demonit pirkko jalovaara 004Pirkko Jalovaaran demoniuskoa psykologiliiton jäsen Tuomo Tikkanen pitää kauhistuttavan vaarallisena. Demoneihin uskova, herkkä ihminen sairastuu eikä suinkaan parannu.

**

Nainen nimeltä Pirkko Jalovaara on hankkinut  pitkän pennin uskollaan demoneihin. Hiki hatussa hän manaa niitä pois sairaista ihmisistä. Raamattu aseenaan hän käy taistoon.  Luulisi että tuota taistoa käyvä manaajanaaras saisi oman sopukkansa mielisairaalan suljetulta osastolta, mutta ei,  demonikäsittelyä tämä nykyajan noitanainen antaa  kristillisen kirkon kirkkosaleissa. Väkeä riittää. Maanantainen TV1:n MOT ajankohtaisohjelma Riivaajat kirkossa paljasti koko karmeaakin karmeamman totuuden.

Riivaajat ovat päässeet siis valloilleen kuin pimeimpänä keskiaikana. Nyt niiden manaus on kuitenkin protestanteilla yhden elähtäneen naisihmisen varassa, katolisilla on sentään apunaan paavinkirkon virallisten manaajien armeija.

Luterilaisen kirkkomme papit ja piispat ilmeisesti sulkevat silmänsä  kaikelle mitä kirkkosaleissa tapahtuu. Syykin on selvä: väki muuten  vähenisi pikavauhdilla  – ja samalla rahantulo. On siis turvauduttava vaikka sirkushuveihin,  katsottava läpi sormien  ja annettava tilaa mille tahansa lahkolle, raamattuseuralle tai herätysliikkeelle. Raamattu tukevasti näpeissä tie aukenee kirkkosaleihin mille tahansa silmänkääntäjälle taivasta myöten. Mitään väliä ei tunnu olevan sillä, miten sitä Raamattu luetaan, mistä tulkinnat kumpuavat, onko tulkitsijalla edes ns. “kaikki intiaanit kanootissa“.

Ihan tavallinen pappikin tuntuu olevan melkoisesti hädissään näitten demonien ja piruparkojen kanssa. Ohjelmassa haastateltu pappismies Marko Huhtalakin kautta rantain tunnusti pahansuopien  demonien olemassaolon.  Itse olen omin korvin kuullut nuoren mynämäkeläisen  papin vakavalla naamalla kertovan demoneista vanhusten kerhossa. Olen lisäksi muutaman kerran istunut jonkun raamattuseuran tilaisuudessa, jossa opetettiin Raamatun lukua. Opetus oli siinä, että kaikki on totta mikä on Raamattuun präntätty.

Ilmeisesti ihminen hädässään tai tyhmyydessään uskoo vaikka mihin. Niihin demoneihinkin. Mutta kyllä tämmöinen Pirkko Jalovaaran kaltainen herkkäuskoisille ihmisille psyykkisiä ongelmia ja harhoja työkseen tuottava,  lääketieteestä piittaamaton höynäyttäjä olisi toden totta syytä saada lopettamaan “ihmetyönsä”.

Sen sijaan toivoisi täyspäisiä ihmisiä lisää kirkon toimintaan, yhtenä esimerkkinä  tuossa ajankohtaisohjemassa haastateltu toimittaja ja kirkon toiminnassa mukana oleva Johanna Korhonen, joka on harvinaisen selväsanainen nainen. Hän on se  nainen, joka on jo pannut koko Alma Median polvilleen nimityskiistassaan :   vellihousuisen pappisjoukon ja hiippa päässä näpräävien piispojen jonkinlaiseen ruotuun asettaminen ei olisi siis konsti eikä mikään tälle rohkealle ja järkevälle naiselle. Siitä vaan tositoimiin!

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, kirkko, luterilainen kirkko, mynämäki, sano suoraan Avainsana(t): , , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

14 vastausta artikkeliin: Nainen, joka tanssii demonien kanssa pirunpolskaa

 1. Hirlii sanoo:

  Hah hah, olipa hyvin kirjoitettu. Kiitos.

  Onpa sitä uskonnosta ja uskonnollisuudesta mitä tahansa mieltä, niin nämä tämäntyyppiset helvetintulilla ja viimeisillä tuomioilla lähimmäisiään uhkailevat ovat tosiaan aivan pöpejä päästään. Synnyttävät vain viholliskuvia ja levittävät kammottavia tuhokuvia ympärilleen.
  Jotkut paholaiset kieltämättä riehuvat näiden onnettomien omassa sielunkammiossa ja ovat siihen häntäheikkiin ilmeisen mieltyneitä, koska antavat sellaisen sarvipään kiusata itseään. Eläkööt niiden pirujensa kanssa, mutta jättäkööt toiset ihmiset rauhaan pöpipääjutuiltaan.

  Katsoin myös tuon ohjelman ja en olisi uskonut, että tämmöistä hullunhommaa kirkossa vielä tapahtuu.

  No, onneksi siellä on myös tolkun ihmisiä.

  • Ukonnon nimissä ilmeisesti saatoimia kuinka pöpilövalmis tahansa eikä kukaan orvaansa lotkauta. Ja toukin hämmästyttää kuinka vähän papit tietävät millaista meininkiä niitten omassa kirkossa pidetään. Kas kun ei joku ryhdy roviolla polttamaan noita demonien riivaamia.

 2. Turkulaine sanoo:

  Se oli hyvä ohjelma. Tänään on muuten noin 150 henkeä eronnut kirkosta. On hämmästyttävää, että tällainen henkilö, Pirkko Jalovaara saa esiintyä kirkossa ja on hämmästyttävää, että kirkossa on niin paljon taikauskoisia , pahoihin henkiin uskovia ihmisiä. Kirkko on tässä kahden tulen välissä. Valtaosa kirkossa käyvistä kuuluu johonkin herätysliikkeeseen. Kirkkoon kuuluvista vain 7 % käy kirkossa ja näitä varten on tämä suuri organisatio tuhansine pappeineen.Pirkko Jalovaara on koulutukseltaan ekonomi. Hän osaa rahan keräämisen taidon. Helsingin hiippakuntaa edustanut pappi oli kovin tietämätön ja huonomuistinen. Vain Johanna Korhonen oli rehellinen ja uskalsi sanoa totuuden.

  • Tästä voi hyvinkin alkaa uusi kirkostaeroamisaalto.Jumalaankaa ei nuorista usko kuin hiukan yli 30 prosenttia, kirkkoa ihmiset eivät tarvitse muuta kuin suurellisiin häihin ja hautapaikan saamiseen. hautausmaat pitäisi saada kuntien omistukseen ja hautaus jokaiselle kansalaiselle ilmaiseksi, kyllä sen verran jokainen veroja maksanut kunnalle ja valtiolle. voisihan sinne haidalle sitten vuokrata papin jos mieli tekee. ja noiden erilaisten lahkojen ja herätysliikkeiden täysin järjenvastaiseen toimintaan pitäisi voida puuttua. Kun mielenterveysongelmat muutenkin ovat kasvamassa, olisi nyt ainakin tuommoiset demoniuskomukset julistettava vaikka kirkon omasta toimesta pelkäksi taikauskoksi. nauraahan tämmöiselle naursmäen aidatkin.

   • komr sanoo:

    ” Kun mielenterveysongelmat muutenkin ovat kasvamassa”

    Ovatko ne kasvamassa? Mielisairaaloistahan on suurin osa suljettu jne. Lääkitysmäärät ovat kasvamassa, mutta en kyllä ihan heti uskoisi siihen, että mielenterveysongelmien määrä olisi kasvamassa. Oletettavasti ne olivat huipussaan sotien jälkeen, jolloin ihmisillä oli ihan oikeita traumoja, ja paljon.

   • Kyllä se nyt niin ikävästi kuitenkin on, että mielenterveysongelmat ovat kasvamassa. Ja syyt ovat monet, ehkä yhtenä nykyinen mahdoton kilpailu joka puolella, työttömyys ja epävarmuus. Vakavasti mieleltään sairaiden määrä saattaa myös kasvaa mm. tuommoisten demonitätien ansiosta. Mielisairaaloita on tosiaankin suljettu ja siirretty potilaita avohoitoon. Säästetään kai siinäkin. Oma osuutensa tietysti on lääkityksen parantumisessa, jolloin potilas voidaan siirtää sinne avohoitoon. Voit vain kuvitella millaista jälkeä syntyy, kun tuommoinen pirutorjuntatykki kehottaa sairasta ihmistä jätämään lääkityksensä!

 3. Aili Nupponen sanoo:

  Katsoin minäkin tuon eilisen MOT-ohjelman; olet oikeassa Hymyilevä Tuula!
  Uskonlahkot ja kirkkokunnat keräilevät joukkoonsa helposti sekopäitä ihmisiä, joista muutaman tunsin aika läheisesti. Kiva kun kelpaavat opettamaan puppua meille taviksille…;/
  Uskonnon ja uskon varjossa on annettu opettaa mitä tahansa roskaa, kun kritiikkiä ei ole arvostettu eikä selväpäisyyttä tunnustettu huuhaan veroiseksi uskonnoksi.

  • Jotenkin tietysti kurjaa, että juuri tämmöisten sekopäitten sana painaa niin hirmuisesti seurakuntien toiminnassa. oikeastaan se on kyllä kirkon johtoportaan oma vika, kun ei asioihin puututa, ollaan muka suvaitsevaisia, vaikka silmät ja korvat suljetaan pelkän rahan takia. semmoisia johanna korhosen tapaisia rohkeita ihmisä tarvittaisiin niihin kirkkovaltuustoihinkin ja kaikkiin virkoihin. tosiaankin, pelkkää roskaa saa puhua sieltä saarnastuolitakin.

 4. Karjalaispoika sanoo:

  Kyllä on ihme touhua kun Pirkko Jalovaara pääsee Kirkkoon demoneista puhumaan ja peloittelemaan sairaita ihmisiä.Ei hämmästyttäis vaikka löytyis Katolisten pappien tapaisia touhuja taustalta.

 5. Turkulaine sanoo:

  Ruotsin televisiossa on menossa kahdeksanosainen sarja från Sverige till himlen. Sarjan kuudes osa eistettiin eilen ja siinä oli myös nuori nainen, joka ”parantaa” rukouksella ihmisiä. Siis aivan samanlainen kuin Pirkko Jalovaara täällä. Tällä porukalla on oma kirkkonsakin ja siiellä heiluitellaan lippuja ja kaadetaan ihmisiä. Taikausko on hyvin syvällä ihmisluonnossa. Näin on aina ollut ja ilmeisesti tulee aina olemaan. Tähän perustuvat kaikki uskonnot. Ja jokainen uskonto julistaa olevansa se ainoa ja oikea!! Eikö järki koskaan voita?

  • Puhut viisaita: taikauskoa kaikki uskonnot, ihminen odottaa joulupukkia ja haluaa olla kuolematon. Onneksi tuon Jalovaaran toimia aletaan nyt hiukan rajoittaa. Psykologit sanovat hänen oppiensa olevan hengenvaarallisiä. Arkkipiispa Kari Mäkinenkin puuttuu nyt jotekin asiaan, että ei ihan kaikkea himphammpua sopisi kirkossakaan julistaa totuutena. Järki nyt ei kyllä koskaan voita, kun on kyse uskovaisista!

 6. Zepa sanoo:

  Katoin eilen Areenasta. Korhonen on erittäin järjissään. Monesta muusta en ois ihan varma :-D

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s