Helga-neiti kylvyssä (Pakinaperjantai 31.5.2013)

mehiläinen ja koski 020Kylpyvedessä täytyy olla vaahtoa!
*
( Aiheeksi on tällä kertaa annettu  Helga-neiti kylvyssä)

Voi pyhä yksinkertaisuus! Se se on Helga-neiti. Riisuu siinä vaatteensa ja suloisella varpaallaan koittaa ammeen vettä; juuri sopivaa Helga-neidin pehmeälle iholle. Hiukkasen kylpyvaahtoa, noin! Sinne kuplivaan sulokylpyyn pulahtaa alaston Helgan-neiti.

Voi pyhä yksinkertaisuus!  Helga-neiti ummistaa pitkäripsiset silmänsä ja unelmoi omasta itsestään. Olisipa joku runoilijanero nyt paikalla! Runeberg runoili  Sven Tuuvasta, että “pää tyhjä lie, sanottiin,  mutt sydän paikallaan“. Jos naisiin menevä runoilijanero näkisi nyt Helga-neidin, olisi loppu muuttunut muotoon ”mutt muodot paikallaan”.

Suloisista suloisin kaunotar on myös sisäisesti kaunis. Hän on taivaan enkelten suosikki. Helga-neiti tuntee kuinka hänen selkäänsä putkahtavat  valkeilla höyhenillä katetut siivet ja jostain laskeutuu kultaisessa kettingissä riippuva ruusupuusta veistetty lyyra, jota Helga-neiti alkaa kylvyssään loikoen näppäillä. Voi taivahan vallat tätä suloa!

Koko talo täyttyy kevyistä saippuakuplista ja enkelisävelistä. Pikkuiset Amor-enkelilapset tanssivat ja lentelevät kukasta kukaan ja heittelevät pienistä vasuistaan ruusun terälehtiä.  Arkkienkeli Mikael astuu taivaan postaita alas, jää seisomaan Helga-neidin ammeen viereen ja miekka koholla siunailee neidin kauneutta. Niin suloinen on Helga-neiti kylvyssä.

Pahaksi onneksi Helga-neiti uskoi arkkienkelin kuiskailuja. Niinpä syyttäköön löyhäpäisyyttään, kun  nykyisin raataa niska limassa kotiäitinä  kuuden lapsen pyöriessä jaloissa.  Ei usko enää enkeleihin tai muuhun olemattomaan.

Lohtuna toki on rentouttava vaahtokylpy. Ja se ukonketale, jonka enkelikiharat on leikattu, mutta joka on lihaa ja luuta, silmissä ihmisen kodikas katse.

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, ihmiset, mynämäki Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin: Helga-neiti kylvyssä (Pakinaperjantai 31.5.2013)

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Olitpa tuhma, Tuula, pilasit kauniin enkelisadun!
  Kaunista lauantaipäivää sinulle.<33333

 2. Turkulaine sanoo:

  Ja islaminuskon mukaan ne kiltit tytöt ovat kaikki neitsyitä, jotka odottavat itsemurhapommien räjäyttäjiä, joita on sinne viime aikoina tullut niin paljon, että Aaprahammi oli jo ilmoittanut, ettei neitsyitä enää riitä kaikille.

  • Mahtaiskohan sitten kelvata tämmöinen kokeneempikin naisihminen? Opettaahan islamin viisaat miehet, että ”erämaassa mummokin on miehelle Allahin lahja”. – Viisaita nuo viisaat islaminuskoiset.

 3. Turkulaine sanoo:

  Minusta ne ovat aika hullua sakkia.Kyllä maailmassa hulluutta riittää.

 4. Turkulaine sanoo:

  Omalta kohdaltani voin todeta, että kyllä se pitää paikkansa

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s