Paavin maailmanlaajuinen pedofiilirengas

pedofiilit 002Amerikkalainen katolinen pappi Lawrence Murphy käytti hyväkseen yli 200 poikaa. Pat Kuehn oli yksi heistä.
*
Television maanantainen paavinkirkon pappispedofiileista kertova dokumentti järkytti.  Pedofiililauma alkaa pikkuhiljaa paljastua. Vuosisatoja katolinen kirkko on yrittänyt vaieta asian kuoliaaksi. Ja yrittää epätoivoisesti yhä.  Lonkerot johtavat Vatikaaniin, sen kardinaaleihin ja paaviin saakka. Enää ei tarvitse miettiä, missä mahtaa olla se kuuma paikka, Helvetti, jolla katolinen kirkko on pelotellut ihmisiä lähes 2000 vuotta.

Helvetti on keskellä Vatikaania.

Ei ole kysymys mistään yksittäisistä tapauksista vaan katolisen kirkon pyhästä  kieroutuneesta  tavasta hoitaa asioita. Katolisen kirkon pedofiilit ovat saaneet vuosisatoja rellestää kaikkialla siellä, mihin verisellä miekkalähetyksellä tai muulla painostuksella on uskoa levitetty ja missä katolinen kirkko nykyään  toimii.

Katolinen hymyilevä hameniekkapappi käy kaikkein heikoimpien, lasten,   kimppuun. Ja vakka joku järjissään oleva aikuinen ottaisi lasten kertomukset todesta ja yrittäisi saada selvääkin selvempää rikollista vastaamaan teoistaan, kirkko on ollut sumeilematta omiensa puolella. Se  kieltää ja peittelee  kaiken.  Rahalla on näissäkin asioissa taivaallinen voima.

Pedofiilivyyhti alkoi purkautua Amerikan puolelta. Siellä pääpiru kävi kuurojen lasten kimppuun, eikä alussa koira perään haukkunut. Vasta viime vuosina on selvinnyt koko karmea totuus: esimerkiksi amerikkalainen katolinen pappi Lawrence Murphy käytti hyväkseen yli 200 poikaa. Yhdelle jos toiselle on tullut kuumat oltavat;  mikä mahtaa olla tämän virastaan eronneen paavinkin osuus pedofiilipappien hyysäyksessä?  Mikä mahtaa olla se taivaallishelvetillinen voima, joka saa ihmiset tällaisen toiminnan jälkeenkin vielä kuulumaan katoliseen kirkkoon? Nythän kymmeniä ja satoja  pedofiilipappeja on löytynyt myös Euroopan puolelta niin Englannista, Irlannista kuin Saksasta jne.

Katolisen kirkon oppeihin uskovat sanovat  tietysti, että on pedofiilejä muihinkin kirkkoihin kuuluvissa. Niin on mutta ei samassa mitassa ja ikään kuin herran kukkarossa kuin katolisessa kirkossa, ja vertaus ontuu muutenkin:  tuskin murhaakaan saadaan kenenkään kohdalla tekemättömäksi sillä, että sanotaan muidenkin murhaavan.  Katolisen kirkon rikolliset on saatava vastaamaan teoistaan ja asiaa salailleet viroistaan pois. Katoliset uskossaan  sokeat ja tekopyhät armahtajat voivat, jos kantti kestää,  rukoilla pedofiilien puolesta ja tehdä pyhiinvaellusmatkoja niihin luostareihin tai kouluihin. joissa katoliset pedofiilit ovat mellastaneet. Tulevatko teot sillä tekemättömiksi?

Katolisen kirkon mätä alkaa  vuotaa luostareiden uumenista ja  kaikenkarvaisista pyhäinjäännöksistä ja käärinliinoista ynnä pyhistä esinahoista, joista kirkkosalit ja komerot olisi ollut syytä jo ajat sitten tyhjentää tai ainakin tuulettaa.  Katolinen viisausoppi kieltää kondomin käytön syntinä samoin abortin, vaikka äidin henki olisi vaarassa,  ja homoushan on tietysti vanhastaan  tuomittavaa. Kaiken taustalla se täysin luonnoton selibaatti.

Uusinta la 6.7.  TV1 klo 13.05

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): eläkeläiset, katolinen kirkko, mynämäki, sano suoraan, televisio, Väkivalta Avainsana(t): , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

16 vastausta artikkeliin: Paavin maailmanlaajuinen pedofiilirengas

 1. Anna Amnell sanoo:

  ”Kaiken taustalla se täysin luonnoton selibaatti.” Juuri niin. Ja sen taustalla on kreikkalaisen filosofian – uusplatonismin – ruumiin ja naisen halveksiminen.

  • Katolinen kirkko suojelee rikollisia! Uskomatonta tämä katolisuus.

  • Olin kirjoittanut vahingossa selibaattikielto, kun tietysti olisi pityänyt kirjoittaa ”täysin luonnoton selibaatti”. Naimisen siis kirkko kielsi, ei selibaattia. Jos olisi kieltänyt selibaatin olisivat munkitkin saanett naida naksutella mielin määrin ja ehkä pedofiileiltäkin olisi vältytty.Hoksasin sen nyt ja korjasin tekstiin ja kommenettiisi.

 2. Aili Nupponen sanoo:

  Kyllä rikokset tulee tuomita tapahtuivatpa ne missä tahansa ja tekipä niitä kuka tahansa. Paavi ja pappikin ovat vain ihmisiä, eivät jumalolentoja! Synti on syntiä, mutta rikokset ovat rikoksia, niitä ei pidä sekoittaa toisiinsa!

  • Ja harvoinhan jumalolennot syntiä tekevät, rikoksista nyt puhumattakaan. Ja kuten sanoit paavi pappeineen ovat ihmisiä ja monet j nyt pedofiileina rikollisia ja kuuluisivat vankilaan, ei ainakaan lasten pariin.

  • HeiAili,
   ihmettelen tässä missä tämä kommenttisi oikein luurasi, kun en ole huomannut sitä kuin vasta nyt.

   Olen samaa mieltä kanssasi siitä, että selvistä rikoksista tulee ranagasta lain mukaan tekijää oli tämä pippi tai papapi. Rikokset ovat rikoksia ja uskovaisten asia on sitten vatvoa mikä heistä on syntiä mikä ei.

 3. Turkulaine sanoo:

  Ja kirkko vaikeni. utta media ei vaiennut, vaan toi esiin vuosia kestäneen rikoksen, pedofilian, jota kirkon papit harjoittavat. Pedofilia on rikos ja vaikeneminen siitä on myöskin rikos. Katolisen kirkon johto, paavia myöten tiesi näistä rikoksista, mutta vaikeni ja antoi sen jatkua. Katolinen kirkko järjestönä on hirviö ja kuten eräs roomassa asuva katolinen pappi minulle kerran sanoi, helebvetti on Vatikaanissa. Pappi on päivällä kuin pyhimys ja nauttii uskollisten uskovaisten ihailua. Ja yöllä tämä sama olento hiipii jonkun viattoman lapsen sänkyyn ja raiskaa tämän. Mitä tekopyhyyttä ja kaksinaamaisuutta. Onko yhtäkään tällaista pappia pantu vankilaan, tuskin. Mieleeni tulee ajatus, onko tällaista myöskin Suomessa.

  • Nyt olisi korkea aika panna katoliset pedofiilipapit pois viroista ja kärsimään sitä rangaistusta mikä lain mukaan pedofiileille on määritelty. Ja syytä olisi tutkia näitä kotimaisi hihulipappejakin.

 4. Turkulaine sanoo:

  Vatikaanisssa on virasto, Penitentiariaatti, joka tutkii piispojen, pappien, munkkien ja nunnien tekemiä rikoksia. Suomalaiset tutkijat Kirsi Salonen ja Jussi Hanska pääsivät tutkimaan arkistoa ja
  he tekivät siitä kirjan ”Kirkko, kuri ja koulutus”. Pedofiliaa ei asiakirjoissa mainittu lainkaan. Se on siis aina salattu. Selibaatti oli kuollut kirjain. Papeille syntyi lapsia samalla tavalla kuin muillekin. Papin pojan piti anoa erivapaus, jos halusi myös pappiksi ja näoitä anomuksia oli PALJON. Esimerkiksi paavi Pius II aikana eli vuosina 1458-1464 näitä anomuksia oli tehty yli 15000. Eli se selibaatista.

 5. Turkulaine sanoo:

  Keskiajalla Suomessa papit elivät aivan julkisesti ”avioliitossa”. Naista kutsuttiin ”forssiaaksi” ja hän eli papin kanssa yhdessä ja vieläpä kirkon omistamassa asunnossa. Piispa Hemming julkaisi
  1352 ohjeet eli statuutit siitä miten pappien tulee elää. Siinä mainitaan mm että jos syntyy lapsia, niin silloin pitää muuttaa omaan asuntoon. Kysymys ei siis ollut moraalinen vaan taloudellinen. Piispa Hemming olikin tarkka kirkon taloudesta ja raha-asioista. Piispa Maunu II Tavasti pojasta Olavi Maununpojasta tuli Turun piispa isänsä jälkeen. Ja Naantalin luostarin viimeisen nunnan nimi oli Arvidsdotter Kurck eli hänen isänsä oli piispa Arvid Kurki, Suomen viimeinen katolinen piispa. Että se kirkon selibaatista.

 6. Aili Nupponen sanoo:

  Hullua touhua koko selibaatti, eivät paavit ja katolliset papit kuitenkaan noudata sitä. Sairasta touhua tällainen uskonto!

  • Tämä katolisuus on hirveä uskonto. Täysin sairasta touhua, taikauskoa ja rahankahmintaa. Ei ole mikään salisuus, että paras rahapesupaikka kaikenmaailman rikollisille on Vatikaani. Ja senkin paavinkirkko sallii.

  • Suo anteeksi, mutta minua ei kiinnosta tämä kuuluminen katolliseen kirkkoon tuon taivaallista. Varmasti hyviä sitaatteja, joilla todistellaan katolisen kirkon jumalatonta ihmeellisyyttä muihin kirkkokuntiin tai lahkoihin verrattuna. katolisethan ovat selitysten maailmanmestareita.

   Toisaalta: ehkä uteliaana naisena kuitenkin vilkaisen…

   No, kävin vilkaisemassa. Siellähän olikin katolisen miehen kirjoituksia. Valitettavasti en oikein jaksanut innostua. Suosittelen sen sijaan Emilille käymistä Turun Taidemuseossa esillä olevassa ruotsalaisen surrealistin Max Walter Svanbergin näyttelyssä: taivaallisen hienoja kuvia ihan maallisista aineksista! Maailmaa ja elämää voi nähdä niin monella tavalla! Sitäpaitsi todisteluja tai puolusteluja ei tarvita näin selvässä sikamaisuudessa kuin se, että kokonainen kirkkokunta yrittää painaa villaisella täydellistä petomaisuutta paavin suudellessa konnien jalkoja ja kirkon virkamiesten pestessä mafian rahoja. Oksettaa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s