Lauantaipakinointia: Hakkaraisen kikkeli

kukkia ja laivoja 048Joka tykillä kyntää, saa suorat vaot!

*

Politiikassa on jotain mätää: rakennellaan erilaisia  kuntauudistushäkkyröitä, sote- ja nato-uudistuksia, laaditaan itsensä kuoliaaksi säästäviä säästösuunnitelmia – pirukaan ei ole enää selvillä miten niistä mikin toimii.

Politiikan teko on niin monimutkaista, että sen selville saamiseen mihin pyritään tarvittiin jo huippuluokan filosofi kirjoittamaan essee 700 000 euron palkkiolla. Siitäkään moni ei ymmärtänyt  muuta kuin korkean hinnan.

Ulkopolitiikassakin sekoillaan nyt tämän Ukrainan kriisin takia. Muistellaan menneitä sotia ja halutaan taas lyödä päämme Karjalan mäntyyn. Kansan syvissä riveissäkin kaikki ovat asiantuntijoita Venäjän ja Ukrainan konfliktissa. Harva hoksaa, että Venäjän lisäksi on olemassa toinen susihukkanen eli Amerikka: sehän  rahoittaa mm.  yhtä maailman massiivisinta miehittäjää Israelia. Ja tähän supermiehittäjään supermiehittäjä Amerikalla sekä EU:lla on hyvät välit kaupallisesti ja aseellisesti. Sanovat tekevänsä terrorismin vastaista yhteistyötä. Vapaa maailma on aina panostanut vapaaseen rahan liikkumiseen ja rahan voimaan!

Mitäs nämä ovat: Somalia, Afganistan, Libya, Libanon, Panama? Kukas siellä olikaan miehittäjänä? Se samainen Amerikka, joka miehitti takavuosina myös osan Latinalaista Amerikkaa! Amerikalla on sotilaita 130 valtiossa ja 900 tukikohdassa ympäri maailmaa. Naton, EU:n ja Amerikan vaikutusvalta on ollut kasvamassa jatkuvasti myös Ukrainassa. Joulukuussa amerikkalainen senaattori John McCain lupasi Kiovassa väkijoukoille: “Vapaa maailma on sinun kanssasi, Amerikka on sinun kanssasi!”

Itse asiassa suomalaisista poliitikoista ainoastaan perussuomalaisten Teuvo Hakkarainen on suhtautunut niin kotimaisiin kuin maailmanpoliittisiin ongelmiin miehekkään rauhallisesti: Hakkarainen näytti kännykän välityksellä koko vapaalle maailmalle oman kikkelinsä.

“Tämä on pieni askel ihmiselle mutta suuri ihmiskunnalle“, kerrotaan Hakkaraisen virkkaneen tilatessaan uuden tuopillisen Karjala-olutta.

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): EU, Itsenäisyys, politiikka, sano suoraan, Väkivalta, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

8 vastausta artikkeliin: Lauantaipakinointia: Hakkaraisen kikkeli

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Onpa ollut merkittävä näytettävä Hakkaraisella; hänestähän voisi tehdä sarjakuvan.;)))
  Jäi näkemättä tuo Hakkaraisen miehuus, onneksi ☻

  Loistava kirjoitus Tuula: mukavoo viikonloppuu siule ♥

  • Kiitos Aila! Mutta äläpä hätäile, joskus on tehty oikein tutkimuskin siitä, että jokaisen maan miesten kikkelin pituus on suoraan verrannollinen maan talouskasvuun. Singapore ainoastaan tekee poikkeuksen: siellä keskipituus on 11,5 senttiä ja talous on kuitenkin kavanut yli 400 prosenttia vuosittain. Meillä keskipituus on kuulemma 13, 5 senttiä ja silläkin on takavuosina saavutettu talouskasvua, Hakkarainen pois eduskunnassa, jos keskipituus alittuu!

  • Karjalaispoika sanoo:

   On myös tehty tutkimuksia että miehet jotka haluavat näytellä Asettaan kärsivät joistakin ongelmista,esim käyttö ei tahdo onnistua jne..

 2. Turkulaine sanoo:

  Hpstoria toistaa itseään. 15.3.1939, eli päivälleen 75 vuotta sitten saksalaiset joukot ylittivät Tjeckoslovakian rajan ja valtasovat Bron kaupungin. Syynä oli suojella alueella asuvia saksalaisia, siis ns sudeettisaksalaisia.. Mutta koko maa siinä kuitenkin vallattiin. Tjeckoslovakia
  uhrattiin jotta rauha olisi säilynyt. Syyskuussa 1938 Nevil Chamberlain sanoikin tavattuaan Hitlerin, että rauha on taattu meidän aikanamme.
  Mutta sodan jälkeisen ajan aggressiivinen maa on USA. Se valehteli että Irakilla on joukkotuhoaseita. Tämän se teki voidakseen hyökätä Irakiin. Israelilla tiedetään olevan atomiaseita, mutta ei USa sinne hyökkää, ei tietenkään. Ja sitten ovat Vietnam, Afganistan Somalia, Kuuba jne.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s