Paavi, mafiapaholaisten kauhu

IMG_6823

Suuret sanat eivät suuta halkaise mutta hengen ne voivat viedä. Tämä nykyinen paavi Franciscus rassaa verta nenästään päästämällä suustaan vallan kummallisia puheita Italian mafiasta. Hameeseen pukeutuva mutta parraton katolisen kirkon ylipääjohtaja käytti äskettäisessä messussaan rumia sanakäänteitä mafiosoista, joita nimitteli paholaisen polkua kulkeviksi, syytteli raa’asta rikollisuudesta.

Kyllä poikia nyt varmasti pelottaa, kun saivat potkun paavin käsintehdystä nahkakengästä pyllyynsä ja  heidät erotettiin katolisen kirkon yhteydestä. Protestanttia naurattaa  taas kerran paavi ja koko paavin kotimafia. Protestantit tietävät, että suurten rahojen hankkimiseen tarvitaan aina hiukan käväisyä lain kummallakin puolen.

Paavi-parka unohtaa nyt uhossaan, että hyvin ovat mafian rahat kelvanneet Vatikaaninkin kassaholveihin, hyvässä uskossa säilytettäväksi tuomiopäivän tarpeisiin. Katolisella kirkolla on sen verran vanhaa syntivelkaa jo aikaisemmilta vuosisadoilta, sitä paavin mainitsemaa omien paavillisten joukkojen “paholaisen polkujen seuraamista“, että tuleva suurylösnousemuksen päivänä jokainen lantti on tarpeen. Ei siinä hötäkässä ehdi kysyä, onko lantti  rehellisesti hankittu köyhän lesken viimeinen ropo vai muulla rikollisella toiminnalla haalittu.

Vaan samassa syntiveneessä sitä ollaan täällä oikeaoppisten protestanttienkin puolella: tulevaisuuteen tähtääväähän on meikäläisten suursijoittajienkin veroparatiisien suosiminen. Hyvässä uskossa Nallekin muutti Ruotsiin.

Paavi heristi nyt pyhää etusormeaan paholaismaisille mafiosoille,  kehotti katumaan. Semmoinen se on paavi Franciscus, mafiapaholaisten kauhu!

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): katolinen kirkko, politiikka, sano suoraan, Uncategorized, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

4 vastausta artikkeliin: Paavi, mafiapaholaisten kauhu

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Joo, onhan se..;)

 2. telssu sanoo:

  Katolisen kirkon suuri petos ja huijaus

  Katolisen kirkon kirkkoteologia on tehnyt petoksen. Petoksessa kirkko on väärentänyt raamatun uskonoppia. Ihan älytöntä miten ne on pettänyt kirkkokansaa.

  http://www.kotipetripaavola.com/mitakatolinenkirkkoopettaa.html

  Enpä tiennyt noita aikaisemmin. Kamalaa huijaamista.

  • Kuinka nykyaikana vielä ihmiset antavat höynäyttää itseään niin perusteellisesti kuin katolinen kirkko tekee. Se usko on mielestäni jopa vaarallista ihmisille,ihminen alkaa uskoa kaikenlaisiin muka ihmetekoihin ja ihmeparannuksiin, ihmeitä tekeviin pyhäinjäännöksiin ja ikivanhaan käärinliinaan, jota väittävät Jeesuksne käärinliinaksi. Paavi suojelee pedofiileja, erityisesti pedofiilipappejaan. Se yksin jo riittäisi sihen, että normaalijärkinen ihminen ei ainakaan kääntyisi katolisuuteen. Luther anasaitsee kaiken kiitoksen ja kunnian uskonpuhdistustyöstään, myös niiltä jotka eivät kuulu mihinkään kirkkoon.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s