Pakina: Uusi yhdistys Lääkärit ilman moraalia! Liity ja nauti!

IMG_7461

Pääkaupungin sosiaalitoimen apulaiskaupunginjohtaja yritti tutustua monenmoisiin lausuntoihin, kaavakkeisiin, tilastoihin ja organisaatiokaavioihin, mutta se oli kovasti ikävää puuhaa.  Enimmäkseen hän tarkastelikin lääkärinä  ja muissa sivuhommissa takavuosina toimessaan käyttämäänsä verosuunnittelua. Arveli, että nyt olisi korkea aika luopua  tästä kylläkin  hyödyllisestä suunnittelusta.

Kun urakehitys kehittyi entisestään, hän huomasi olevansa sosiaali- ja terveysministeri. Nyt sitten ministeriraukka hoksasi, että olisi   korkea aika piirtää oma puumerkkinsä  politiikan kenttään. Eikä aikaakaan, kun puhua hönki pääministerin tavoin puuta heinää.

– Ikävintä tässä on se, että köyhät – tiedättehän tuon pikku ryhmittymän, joka hankkii alle 2100 euroa, tai niillä main, kuussa.  Tämä ryysyläisköyhällistö älähti lausunnostani ja alkoi napista, huokaili ministerirouva selittäessään  puutaheinääpuhettaan toimittajien ristitulessa.
– Pirustakos  näihin kysymyksiin osaa taivaan enkelikään aina vasta, sitä paitsi toimittajat kääntelee ja vääntelee kaikkia sanomisia.

– Lirissä ollaan, tuumi ministeri ja soitti pääministerille.
Ymmärtäväisenä rennosti pukeutuvana miehenä pääministeri selfiekuvan ottamisen jälkeen antoi  lausunnon ministerirouvan kyvyistä, jotka ovat valtavat.
– Sanon  rehellisesti, että kaikki on ok. En ota tähän veronkiertoon – eiku verosuunnitteluun –  mitään moraalista kantaa, kommentoi pääministeri.

Puolueaktivistit päättivät perustaa uuden järjestön lääkäri-ministeri -rouvan auttamiseksi. Perustettiin siltä seisomalta Lääkärit ilman moraalia -järjestö ja päätettiin, että siihen voi juhlan kunniaksi liittyä myös herra totuuden torvi pääministeri.

– Moraalia meillä ei ole, totesivat puolueen johtohahmot yhdestä suusta ja pääsivät hekin  tähän moraalin  polun alun ja lopunkin kadottaneiden lääkärien kansainväliseen organisaatioon yhdessä valelääkärien kanssa.

Tietoja Hymyilevä eläkeläinen

Nimeni on Tuula Nikala-Soiha, olen opiskellut Jyväskylässä, tehnyt kiltisti ja ahkerasti töitä äidinkielenopettajana Piikkössä ja Vehmaalla sekä kirjoitellut juttuja kokopäiväisenä toimittajana lehteen. Kaikkia näitä useita vuosia. Nyt opiskelen avoimessa yliopistossa monenmoista joutavaa niin kauan kuin jaksan nousta Turun yliopistoon johtavia portaita.
Kategoria(t): sano suoraan, Uncategorized, yhteiskunta Avainsana(t): , , , , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

6 vastausta artikkeliin: Pakina: Uusi yhdistys Lääkärit ilman moraalia! Liity ja nauti!

 1. Aili Nupponen sanoo:

  Voi kuinka upea juttu, Tuula: onnea sinulle;))

  ♥♥

 2. rantakasvi sanoo:

  Erinomainen idea tuo ’Lääkärit ilman moraalia’ -järjestö. Suomihan on järjestöjen ja yhdistysten luvattu maa. Katsotaan kuka ministeri antaa aihettaa seuraavaan :)

 3. Karjalaispoika sanoo:

  Herrat on herroja vaikka oltais helvetissä..Naispuolisetkin …..heillä on omat moraalisäännökset.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s